Wiedźmin 3
(17.05.2016, 08:49 UTC)Baton napisał(a): Nie czytacie ze zrozumieniem, nie pisałem, że gram na Low, pisałem co GF Experience sugeruje Smile

Co do wiedźmina na GTX 770 w high/ultra to jaka rozdzielczość i ile FPS to ciągnie z ciekawości Haji?

Chodziło mi o to, że mi GFexperience w podpowiedziach nie pokazuje większości na low. Chociaż i tak moje ustawienia są dużo wyższe niż zalecane.

GTX 770 2GB. Rozdziałka 1920x1080:
  • jakość cieni - wysoka
  • jakość terenu - bardzo wysoka
  • jakość tekstur - bardzo wysoka
Resztę mam na Ultra i włączone wszystko co się dało poza Hairworks. Nie pamiętam już FPS ale pewnie było coś koło 50? Jestem przewrażliwiony na punkcie płynności obrazu i chodziło super, nie mogłem narzekać przy takich ustawieniach. Najważniejsze, że nie było chwilowych spadków FPS, dzięki czemu nie pojawiały się skoki obrazu.
Odpowiedz
(16.05.2016, 22:17 UTC)Scott Scale napisał(a): Dodatek już 31 maja. Cieszymy się? Biggrin

No nie moge się doczekać, już nawet urlop zaklepałem na 31go.. Tongue
[Obrazek: mwqa7tM.png]
Odpowiedz
Tanio nie będzie, gdzieś widziałem preordera za 120 PLN no ale... czego nie robi się dla Wiedźmina Smile Tym bardziej, że sam ten dodatek mógłby wyjść zapewne jako osobna gra Wink
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Haji, tak patrzę online i Nvidia nie mówi low faktycznie, popatrzę sobie w domu o co tam biegało, i tak oczywiście ustawiam po swojemu, ale przysięgam na siwe włosy swojej babki, że widziałem dużo rzeczy na low w sugestiach Smile

Pograłem trochę rano, ładnie zrobione, nie zapomniałem wiele z walki, natomiast nadal nie mam pojęcia jak grać w gwinta..
Odpowiedz
Było łykać expansion pass za 100 złotych jak wyszedł Dziki Gon Wink

W Gwinta? Szpiegami, szpiegami Wink
Odpowiedz
Ja też mam preorder, czekam z niecierpliwością, ale najpierw będzie aktualizacja mojego poradnika modowania Smile

http://wiki.step-project.com/User:Rootsr...White_Wolf
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Dla podkręcenia klimatu Wink

Ja swoją przygodę z Wiedźminem zakończyłem po zrobieniu głównego wątku. "Serce z kamienia" i "Krew i wino" na razie czekają aż mi się znudzi elite.
Odpowiedz
Ja to samo, Haji, tylko z trochę innego powodu - nie chce mi się ciągle aktualizować modów, ze względy na to, że CDRP z każdym patchem zmienia trochę skrypty i większość z modów trzeba przepisać na nowo :/

Masakra trochę szczerze mówiąc.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
na 1.12.1 (aktualnej wersji) działa większość od 1.11 wzwyż. Ale ja mało modów używam:

Lore-friendly eyes and hair
Lore friendly swords
Friendly HUD
Always Full XP
i coś do grafiki, jakiś subtelny SweetFX ale nie pamiętam.

Jak będę w domu wrzucę parę screenów. Gram od przedwczoraj, wróciłem do swojego NG+ po 4-miesięcznej przerwie, po tej pustce kosmosu w Elite ta gra wygląda bosko!
Odpowiedz
Sylwia jes fajna Biggrin
Odpowiedz