Wiedźmin 3
Thumbs Up 

Dodatek już 31 maja. Cieszymy się? Biggrin

Z tej okazji na gog.com jest mega-przecena na wszystkie gry z serii, włącznie z planszówką.
Odpowiedz
No ba, że się cieszymy! Smile Obowiązkowo przejście całej gry ze wszystkimi dodatkami na new game+ - oby tylko był czas na to, zaraza... <wink wink> Smile
Odpowiedz
Ajajajaj, Brak miejsca na dysku a przede wszystkim brak credytów :/
Odpowiedz
Oprócz gry musiałbym jeszcze nowe CPU i GPU kupić... niestety.
Odpowiedz
Cieszymy się, cieszymy. Pre-order już sobie czeka. Na początku czerwca nie ma mnie w elitce Wink
Odpowiedz
Ja już postawiłem Wieśka Wink Odpaliłem kilka razy, żeby sobie przypomnieć co i jak, ustawić profil myszy bo po instalce windowsa odszedł w niebyt i jestem gotów. Pierwszy raz grałem jako porządny wiedźmin, może teraz dla odmiany zagram jako zły cynik Smile
Martwią mnie ustawienia sugerowane w GFExperience, połowa rzeczy na low w GTX970, może czas na nową kartę Wink
Odpowiedz
Low? Ja gram na High z włączonym hairworks i wszystko śmiga. Też mam 970.
Odpowiedz
(17.05.2016, 06:59 UTC)Baton napisał(a): Ja już postawiłem Wieśka Wink Odpaliłem kilka razy, żeby sobie przypomnieć co i jak, ustawić profil myszy bo po instalce windowsa odszedł w niebyt i jestem gotów. Pierwszy raz grałem jako porządny wiedźmin, może teraz dla odmiany zagram jako zły cynik Smile
Martwią mnie ustawienia sugerowane w GFExperience, połowa rzeczy na low w GTX970, może czas na nową kartę Wink

To coś masz nie tak bo nawet u mnie, przy GTX 770, są lepsze wyniki. Do tego przy swojej karcie grałem na High/Ultra, włączone Nvidia HBAO+ i wyłączone Hairworks i działało bardzo płynnie, nie widziałem żadnych spadków FPS'ów.
Odpowiedz
Baton pewnie zaufałeś automatycznym ustawieniom z gry przy rozpoznawaniu sprzętu Tongue.
Odpowiedz
Nie czytacie ze zrozumieniem, nie pisałem, że gram na Low, pisałem co GF Experience sugeruje Smile

Co do wiedźmina na GTX 770 w high/ultra to jaka rozdzielczość i ile FPS to ciągnie z ciekawości Haji?
Odpowiedz