Życzenia dla Wszystkich!
Piloci i Pilotki!

Wielkimi krokami zbliżają się Święta Bożego Narodzenia. Zdaję sobie sprawę, że nie wszyscy je obchodzą, mimo to chciałbym wszystkim - niezależnie od wyznania, przekonań, tradycji - życzyć

WSZYSTKIEGO, CO NAJLEPSZE!

Przede wszystkim - dużo zdrowia, szlachetnego i niezastąpionego; szczęścia - które się przydaje w wielu sytuacjach; także innych ważnych rzeczy - radości, cierpliwości, być może spokoju, być może wyzwań... po prostu - wszystkiego, co dla Was najlepsze!

Dziękuję wszystkim za wspólną grę, eventy, rozmowy i liczę na więcej w nadchodzącym czasie Biggrin

o7, Fly safe commanders!
[Obrazek: 70464.png]
Odpowiedz
Dziękuje i wzajemnie o7
Odpowiedz
Ja Wam życzę aby:
-Elite było coraz bardziej tym czym chcecie
-Star Citizen w końcu wyszedł
-Husaria rosła w siłe

A tak na poważnie - to spełnienia marzeń i zdrowia dla wszystkich.
Odpowiedz
Życzę wszystkich zdrowych, wesołych Świąt Smile.
Odpowiedz
Ja również pragnę dołączyś się do życzeń:

Niechaj wszystkim Husarzom i Husarkom Smile Święta Bożego Narodzenia upłyną w ciepłej rodzinnej atmosferze.Angel Pod choinkami znajdujcie same wspaniałe prezenty  Gift_with_a_bow  a przy świątecznych stołach zajadajcie się najsmaczniejszymi potrawami  Beer   i najsłodszymi deserami Martini_glass. Pokolędujcie i poświęćcie czas najbliższym Mobile_phone Filmstrip , a przede wszystkim porządnie wypocznijcie.  Computer

P.S. No i oczywiście nie zapominajcie o ED. Galaktyka się sama przed Thargoidami nie obroni Tongue.
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem.
A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki.
[Obrazek: 34417.png]
Odpowiedz
Dołączam się do życzeń...

Spokojnych Świąt Wszystkim ...
[Obrazek: 134513.png]

[Obrazek: 134513.jpg]
Odpowiedz
Wszystkim wesołych i radosnych Świąt i wszystkiego kosmicznego Biggrin
Odpowiedz
Najlepszego
[Obrazek: 64218.png]
Odpowiedz
Wszystkiego Najlepszego i Spokojnych Świąt dla Wszystkich!

Odpowiedz
Wesołych Świąt, piloci!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz