Nowe itemy w sklepie Frontiera
nOO tOO zaraz łykam, Smile  bo kręcą mnie bardzo te kolory a sam klimat "raider" to nie koniecznie. I gdy statek będzie nadszarpnięty czasem, stopniem zużycia gdzie z pod rdzawej farby prześwituje połyskliwie metal, to jest TO stary wiarus i jego hawk. Cholera (ups.) Wink przydały by się jeszcze gdzie nie gdzie jakieś wgnieciona blacha to tu to tam na skorupie i tym podobne rzeczy - no masz ci los Rozmarzyłem się trochę i zapędziłem zapewne. Cool

Dzięki za info.
pzdr.
Odpowiedz
(12.07.2017, 14:51 UTC)GRumaN napisał(a): nOO tOO zaraz łykam, Smile  bo kręcą mnie bardzo te kolory a sam klimat "raider" to nie koniecznie. I gdy statek będzie nadszarpnięty czasem, stopniem zużycia gdzie z pod rdzawej farby prześwituje połyskliwie metal, to jest TO stary wiarus i jego hawk. Cholera (ups.) Wink przydały by się jeszcze gdzie nie gdzie jakieś wgnieciona blacha to tu to tam na skorupie i tym podobne rzeczy - no masz ci los Rozmarzyłem się trochę i zapędziłem zapewne. Cool

Dzięki za info.
pzdr.

Anakonda posiada bardziej szczegółowy od innych statków model uszkodzeń, tak że strać trochę Hulla i będziesz miał powyginane blachy Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(12.07.2017, 15:02 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(12.07.2017, 14:51 UTC)GRumaN napisał(a): nOO tOO zaraz łykam, Smile  bo kręcą mnie bardzo te kolory a sam klimat "raider" to nie koniecznie. I gdy statek będzie nadszarpnięty czasem, stopniem zużycia gdzie z pod rdzawej farby prześwituje połyskliwie metal, to jest TO stary wiarus i jego hawk. Cholera (ups.) Wink przydały by się jeszcze gdzie nie gdzie jakieś wgnieciona blacha to tu to tam na skorupie i tym podobne rzeczy - no masz ci los Rozmarzyłem się trochę i zapędziłem zapewne. Cool

Dzięki za info.
pzdr.

Anakonda posiada bardziej szczegółowy od innych statków model uszkodzeń, tak że strać trochę Hulla i będziesz miał powyginane blachy Biggrin

dzięki Mathias

AVE!
Odpowiedz
(11.07.2017, 19:23 UTC)LeWaR napisał(a): Troche kiczowaty, ale ma tego packa. Są malowania co je rdza przeżarła.

Zależy, co się robi. Jeżeli ktoś się bawi w bezwzględnego Pirata-Barbarzyńce, to body kit jest w dechęWink Trochę mi się kojarzy z Reaversami z Firefly. A to zawsze działa na moje nostalgiczne jaTongue
Odpowiedz
Mi się również podoba. Chłopaki z Pogranicza obiecali mi zupgrejdować Kondę na husarską wojnę w Bikeggirinie i dostałem z powrotem najeżony kolcami statek. "Co za szkaradztwo!" pomyślałem wpierw, ale po nadzianiu na zardzewiałą kopię pierwszego Sidewindera w Conflict Zonie zmieniłem zdanie Biggrin Wink
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
W przyszłym miesiącu Kit będzie mój. W tym już kupiłem jeden, więc narzeczona krzywo patrzyTongue
Odpowiedz
(13.07.2017, 09:07 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Mi się również podoba. Chłopaki z Pogranicza obiecali mi zupgrejdować Kondę na husarską wojnę w Bikeggirinie i dostałem z powrotem najeżony kolcami statek. "Co za szkaradztwo!" pomyślałem wpierw, ale po nadzianiu na zardzewiałą kopię pierwszego Sidewindera w Conflict Zonie zmieniłem zdanie Biggrin Wink

Jakby Nam rumu nie zabrakło pewnie by doszły jeszcze czaszki na tych szpikulcach... ale nikt nie był jeszcze w tak dużym stanie upojenia żeby się zgłosić na ochotnika do dekapitacji Biggrin
Odpowiedz
Mnie ostatnio korciło kupić cosik takiego. Więc chbya dzisiaj platam takim ustrojstwem.

[Obrazek: luminous_stripe_01_storeblack_1920_1.png]
Odpowiedz
(13.07.2017, 11:55 UTC)DYoda napisał(a): Mnie ostatnio korciło kupić cosik takiego. Więc chbya dzisiaj platam takim ustrojstwem.
Nie bije to po oczach, jak widzisz cały dziób z kokpitu? Bo się tak zastanawiałem nad tym.
Odpowiedz
Fajne są te kity, ja tylko przód założyłem , niezłe jest wrażenie w VR jak widzisz te wszystkie szpikulce Smile

[Obrazek: FL3W9NP.jpg]
Odpowiedz