Łowcy Gejzerów czyli szukamy samodzielnie
Podczas dość długiego obwożenia, nie lada wymagających turystów po różnych miejscach, jedną z miejscówek były właśnie "wytryski" na lodowej planecie Tocorii 9A w systemie TOCORII. Biggrin

Turyści jak to turyści, wiecznie nie zadowoleni. Coś tam przebąkiwali o marnych usługach pasażerskich. Nie wiem o co im chodziło. Wink

[Obrazek: MWNVlkK.jpg]
[Obrazek: 57877.png]
Odpowiedz
(26.03.2017, 17:21 UTC)Zetarus napisał(a): Podczas dość długiego obwożenia, nie lada wymagających turystów po różnych miejscach, jedną z miejscówek były właśnie "wytryski" na lodowej planecie Tocorii 9A w systemie TOCORII. Biggrin

Turyści jak to turyści, wiecznie nie zadowoleni. Coś tam przebąkiwali o marnych usługach pasażerskich. Nie wiem o co im chodziło. Wink

Odpowiedz
(28.03.2017, 15:18 UTC)Gregoor3 napisał(a):
(26.03.2017, 17:21 UTC)Zetarus napisał(a): Podczas dość długiego obwożenia, nie lada wymagających turystów po różnych miejscach, jedną z miejscówek były właśnie "wytryski" na lodowej planecie Tocorii 9A w systemie TOCORII. Biggrin

No to przepraszam bardzo ale bardzo się podjarałem. Musisz mi wybaczyć.  Smile
[Obrazek: 57877.png]
Odpowiedz
hehe Biggrin zobaczysz jak się podjarasz jak sam takie odkryjesz Wink
Odpowiedz
Uwaga! Dla pilotów, którzy SAMODZIELNIE odkryją 5 lokacji z gejzerami lub wulkanami przygotowaliśmy nową odznakę do sygnatury Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
O fajosko, to ja poproszę, 5 to odkryłem na jednej planecie tylko Smile
Odpowiedz
2.3 mi przyniosło szczęście, szukam na tej planecie od kilku dni, ale się opłaciło Smile

Veil West Sector DL-Y d68 D 4 E 27.02 80.59

[Obrazek: P5OPts0.jpg]

Odpowiedz
Poniżej przedstawiam widok z kabiny z wysokości 42km (ale już pierwsze oznaki było widać z 50km). Jest to screenshot zrobiony na laptopie, na którym mam najniższe możliwe ustawienia graficzne, a podziałka to 1024x768. Obraz rozciągnięty do rozdzielczości 1920x1080.
Poleciałem na drugim koncie na te samą wysokość z ustawieniami graficznymi na maxa przy podziałce 2592x1944 i nie widziałem NIC. Może w ten sposób trzeba szukać obiektów ?

Fota w skali oryginalnej

[Obrazek: 5uEHwlb.png]
Odpowiedz
(20.04.2017, 11:46 UTC)Anukus napisał(a): Poniżej przedstawiam widok z kabiny z wysokości 42km (ale już pierwsze oznaki było widać z 50km). Jest to screenshot zrobiony na laptopie, na którym mam najniższe możliwe ustawienia graficzne, a podziałka to 1024x768.Może w ten sposób trzeba szukać obiektów ?

To niestety smutna prawda, że najłatwiej nie przegapić mając ustawienia na minimum, dlatego jak szukaliśmy baz to się mówiło o żeglowaniu nad różowym budyniem. Jak nie mam ciśnienia to sobie latam z normalnymi ustawieniami bo po prostu warto dla widoków, ale jak wiem, że coś muszę znaleźć i mi to potencjalnie zajmie miesiąc to zmniejszam do wartości akceptowalnych przezemnie w danej sytuacji Smile
Odpowiedz
Heart Sector IR-V b2-0 BC - w tym samym systemie co baza w asteroidzie Farsight Expedition Base w Mgławicy Heart koordynaty -76.95 -134.75
Niestety wszystko w cholerę zamglone, czasem nie lubię za dużego realizmu Smile Czas znalezienia 13 minut.

[Obrazek: twHzJ73.jpg]
Odpowiedz