Ostatnio chciałem przejechać konia samochodem... i wybuchłem xD
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
28.10.2016, 13:24 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.10.2016, 13:25 UTC przez Fenyl de Lechia.)
Ale wszystko działa

serwery dobrze chodzą, nie ma problemów z grą w grupie, nie trzeba używać battleneta, a sama gra nie ma bugów. A to o czym tutaj mówimy to problem z balansem i brakiem pewnych elementów w momencie premiery.
(28.10.2016, 13:33 UTC)Pueblo napisał(a): Mozna by jeszcze dorzucic Fenyla spadochron ktory sie nie otwiera
ale to juz inna historia
Nie nie nie, to był zdecydowanie błąd pilota

a grawitacja nie wybacz...
Liczba postów: 939
Liczba wątków: 58
30.10.2016, 19:24 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.10.2016, 19:26 UTC przez Rommie_PL.)
Powiem tak mnie grafika rozwaliła w tej grze.
Świetnie wygląda i tak mało wymaga od kompa w szoku jestem.
Tu screen z ustawień ULTRA + 200% skalowanie FXAA na MAX i HBAO na MAX i to chodzi mega płynnie dla mnie szok. Pierwsza gra która jest tak dobrze zoptymalizowana.
Prawym myszy na obrazek i klikać pokaż obraz to się powiększy.
Liczba postów: 452
Liczba wątków: 4
Reputacja:
34
Ja poki co jestem o krok od wbicia 30 poziomu w multi i wciaz mi malo. Bardzo podobaja mi sie Operacje, motyw z odbijaniem kolejnych sektorow i kilkoma falami natarcia, jesli za pierwszym razem sie nie uda fajnie odzwierciedla historyczne ataki. Wczoraj udalo nam sie wygrac mecz kiedy mielismy juz ostatnie natarcie i zero ticketow respawnu, wystarczyloby zeby przeciwnik wbil na nas jeszcze jednego fraga i byloby pozamiatane. Momentami w tym trybie jest tak masakryczna rzeznia, ze glowa mala - leca hurtem granaty gazowe i zapalajace, wybuchaja pociski z kilku mozdzierzy, snajperzy celnie trafiaja, a mimo to trzeba brnac dalej, przedostac sie przez taki newralgiczny punkt i zdobyc baze. Jesli sie uda, to satysfakcja jest spora.
Liczba postów: 939
Liczba wątków: 58
Zajefajne !!
Ja szukam ekipy TWH na niebie.