TESO (darmowy dłuuuugi weekend)
Ja mam nadzieję, że problemy z instancjami występowały przez darmowy weekend...

Dzisiaj jakiś gracz wyzwał mnie na pojedynek. W TESO bardziej interesuje mnie PVE, ale że spróbować chciałem wszystkiego przed zakupem - podniosłem rzuconą rękawicę.
Co się działo! Ja w średniej zbroi, przeciwnik w ciężkiej. Obydwaj jednak z długimi mieczami. Na łące nad rzeką nie tylko jednak wymienialiśmy się ciosami. Latały ogniste bicze, magia ziemi powalała przeciwnika, ogniste szpony rozrywały powietrze. Wybuchy, grzmoty, bojowe okrzyki.
Cały pojedynek trwał z 5-10 minut, pod koniec już ręce na padzie ślizgały mi się od potu i juchy... no przesadziłem Smile Ale wrażenia super!
Odpowiedz
No ale kto padł ?a kto utrzymał się do końca ?
Odpowiedz
(20.11.2016, 11:25 UTC)DYoda napisał(a): No ale kto padł ?a kto utrzymał się do końca ?

Wygrałem, przeciwnik kiepsko zarządzał PIPsami (w sensie używanie paska czarów / staminy i adrenaliny Smile

Z wrażeń jeszcze po tym weekendzie darmowym:
- fajne questy ze skarbami - wczoraj kierowały mnie zagadki, a dzisiaj znalazłem mapę z wielkim X-em
- ciekawe questy poboczne często zakończone trudnymi wyborami, BLACKMARKET pod miastem, gdzie można sprzedawać skradzione przedmioty...
- klimatyczne miejscówki - jak w Falloucie 4: List poszukiwacza skarbów znaleziony obok śpiwora, a niedaleko przywalony głazami szkielet z kilofem...
- aha - no i książki... jak w Skyrimie. Niestety po angielsku i to w angielskim takim bardziej literackim, jak mi się wydaje.

a to wszystko przed 10 poziomem, który pozwala dopiero na dołączenie do grupowego Dungeona
Odpowiedz
Ja pograłem niedużo - może jakieś 3 godzinki. Szczerze powiem, że nie zachwyciła mnie ta gra. Sam nie wiem czemu... Po prostu coś nie zaskoczyło między nami Biggrin. Może gdybym pograł dłużej to bym się przekonał.
Odpowiedz
Czy ja mówiłem, że mnie nie interesuje PVP? hmmm....

Odpowiedz
PvP w tej grze jest fajne Biggrin zdobywasz zamki, przejmujesz zwoje, masz maszyny oblężnicze Biggrin można też w kilka osób biegać po mapie i bić się w małych grupach Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
NATYCHMIAST PRZESTAŃCIE MNIE KUSIĆ, ŻEBYM TO ZAINSTALOWAŁ! Angry Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Instaluj Wodzu, INSTALUJ!!
Odpowiedz
Ja właśnie skończyłem dungeona na poziomie v245 i mam siekę z mózgu, ale daliśmy radę XD główny boss miał 1,6mln hp XD
Odpowiedz
Ja nie wiem czy kupie bo mnie zaczęło kosić aby sobie upgrade statku w SC zrobić Smile
Odpowiedz