No właśnie - jak go teraz zobaczyłem w Coriolisie, to nie wiem, czy się z Aspa przesiądę. Bo poza wyglądem to nie ma argumentów jednak, od pytona gorszy na papierze, od aspa - mniejszy zasięg - coś takiego w sumie pomiędzy to jest. Misje - zostaje Pyton "Tanie Linie" z zestawem cargo w magazynie, do eksploracji się jeszcze zastanawiam, porównam je z pełnym wyposażeniu z łazikami itd. - może tu będzie inaczej.
|
Beyond Chapter 2 - 19/07 (patch 3.1.3)
|
|
29.06.2018, 12:09 UTC
Na beta.coriolis nie było jeszcze Fsd boostera. Generalnie do plusów można jeszcze dodać chyba 1 więcej slot i troche jakby ich lepszy zestaw.
29.06.2018, 13:10 UTC
Krait? Jak będzie w miarę dobry skok z hangarem to może być ciekawa opcja na ekplorację (chyba jedyna). Lubię sobie polatać myśliwcem nad planetą, spoglądając za siebie na podążający za mną statek matkę :> Niby można Anakondą, ale trzeba będzie wypróbować Kraitem :> Hangar to jego główna zaleta.
(29.06.2018, 13:10 UTC)Diox napisał(a): Krait? Jak będzie w miarę dobry skok z hangarem to może być ciekawa opcja na ekplorację (chyba jedyna). Tu jest 47ly bez FSD boostera, więc na pewno da się zrobić pod eksplorację, (pewne elementy jak dystrybutor dałem na pałę, więc trzeba by sprawdzić) https://s.orbis.zone/-6dYnuKB
29.06.2018, 15:00 UTC
O to to, tego mi Baton brakowało, myślę, że na krótsze wyprawy w sam raz, na dłuższe mruczący Asp Explorer lub Anakonda dla wytrwałych. Najbardziej to się cieszę z tego FSD boostera. Moja taksóweczka DBX 68 śmiga po bańce. W sam raz, żeby dolecieć do odległego miejsca akcji i sprowadzić potrzebne statki :>
29.06.2018, 20:17 UTC
@Baton jesli wierzyc eddiscovery to Guardian FSD Booster nie pobiera ni grama paliwa
Jedną rzecz zmienili w ciekawy sposób - misje na dostarczanie towarów działają teraz tak, jak działają misje dla winga - pojawia się pasek z ilością dostarczonego towaru - można wozić na raty, jak ktoś nie ma ładowności odpowiedniej w statku - jest to też pułapka, bo można wziąć myśląc, że to jest misja "na raz", a potem ładowni braknie.
30.06.2018, 15:14 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.06.2018, 15:15 UTC przez Mathias Shallowgrave.)
Dodałem ankietę, można oddać swój głos
Ja chwilowo się wstrzymuję, dopóki nie obczaję nowych rzeczy. Ktoś sprawdzał już te High Threat USS? Podobno są hardcore'owe. @Kyokushin?
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
Jakiś czas nie grałem i może to zmieniło się wcześniej ale:
- czy mi się wydaje, czy teraz statki inaczej robią Pufff. - chyba łatwiej o materiały na planetach i o te wypadające ze statków, albo miałem szczęście z RND No chyba że tryby "optymizm+" mi się włączył po powrocie.
01.07.2018, 18:14 UTC
Statki pufaja z efektownym PUFFF dzwiekowym co jest dziwne samo w sobie
a jak chcesz jakies materiały to dużo wypada na wszelkaich RES i CZ, Ja już latałem po combat zonach bez udziału w walce tylko zbierałem to co zostało ale jak się ma choć troche zrobiony zrobiony statek to pakujesz cargo i limpety i lecisz walczyć
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Elite: Beyond - Chapter One - UPDATE 3.04 - 26/03 | Mathias Shallowgrave | 119 | 31,704 |
17.10.2021, 06:49 UTC Ostatni post: NOCNY_WEDROWIEC |
|
| [OFICJALNY] Styczniowy patch z bugfixami | Mathias Shallowgrave | 15 | 3,772 |
06.02.2020, 19:56 UTC Ostatni post: Kuba Wolf |
|
| Chapter 4 - wrażenia | DYoda | 23 | 5,725 |
16.12.2018, 00:36 UTC Ostatni post: Gerciowski |
|
|
|
[VIDEO] Chapter 4 - Nowe narzędzia do eksploracji i zapisywanie odkryć w Kodeksie | Mathias Shallowgrave | 26 | 6,717 |
13.12.2018, 16:33 UTC Ostatni post: -=302Sq=-Steryd |
| Beyond Chapter 4 (Patch 3.3 aka Q4) - BETA 30.10 | Mathias Shallowgrave | 322 | 65,405 |
11.12.2018, 09:34 UTC Ostatni post: USSER-PL |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
MOJE ODZNAKI![[Obrazek: RNKMIRD.png]](https://i.imgur.com/RNKMIRD.png)
![[Obrazek: 30866.png]](http://inara.cz/data/sigs/30/30866.png)