Ankieta: Jak oceniasz Chatper 2 w skali od 1-10?
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[Wyniki ankiety]

Beyond Chapter 2 - 19/07 (patch 3.1.3)
28/06

Poprzedni patch: https://forum.thewingedhussars.com/showt...p?tid=4192
Oficjalny wątek: https://forums.frontier.co.uk/showthread...lease-Date

05/07 

Patch 3.1.1.: https://forums.frontier.co.uk/showthread...ost6841686

11/07

Patch 3.1.2.: https://forums.frontier.co.uk/showthread...date-3-1-2

19/07

Patch 3.1.3: https://forums.frontier.co.uk/showthread...date-3-1-3

Nowy statek: Challenger
Sojusz kontynuuje rozwój swoich statków bojowych w celu walki z Thargoidami. The Alliance Challenger, który ma być statkiem bojowym "na linię frontu" ma lepszy pancerz niż Chieftain, więc będzie w stanie przyjąć więcej obrażeń. 

Wing Missions
Nowe typy misji dla Skrzydeł. Misje górnicze dla Skrzydeł.

Interakcje z instalacjami
Podobnie do interakcji z megashipami, dostaniemy interakcje z instalacjami.
 - Scan – po przeskanowaniu dostaniemy informację o elementach, z którymi możemy wejść w interakcję: wieżyczki, moduły komunikacyjne i ładownie
 - Turret hack – wyłącza wieżyczki. 
 - Comms array – dostajemy dane handlowe
 - Cargo bay – podobnie do mega shipów - możemy okraść instalację

Tech Broker 
Nowe wersje broni - rozmiar Large. Dostaniemy od nich misje nowe blueprinty w celu zebrania danych Guardiansów, co pozwoli na odblokowanie nowych broni. 

Thargoidzi
Nowy typ Thargoid Scout, którzy będą buffować pozostałe Scouty

Nowy statek
Krait Mk2
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Broń i walka, nic co by mnie interesowało na dzień dzisiejszy - czekam na Q4 w takim razie Smile
Odpowiedz
Moje wstępne odczucia:

- Fajnie, że będą interakcje z instalacjami. Najwyższy czas, żeby te assety do czegoś użyć
- Kolejny statek do walki, wielkie MEH
- Nowe typy misji dla wingów brzmią interesująco.

Ogólnie dostaliśmy to, co zapowiadali, czyli mały content update. Ani ziębi, ani grzeje. Bardziej w stronę meh.
--

Odpowiedz
Małe poprawki: nie ma żadnych MISJI od Tech Brokerów, tylko nowe blueprinty. I tylko 1 rodzaj nowych misji dla wingów - misje górnicze.
--

Odpowiedz
Super że nowe bronie i statek do walki. Na razie ani słowa że Fsd booster wraca Sad
Odpowiedz
Nowy statek do walki (a jakże) i misje górnicze, a na "trailerze" nawet tego statku w całości nie pokazali (geniusze marketingu) jak dla mnie bardzo słabo

Odpowiedz
(31.05.2018, 15:43 UTC)TeddyPanda napisał(a): Nowy statek do walki (a jakże) i misje górnicze, a na "trailerze" nawet tego statku w całości nie pokazali (geniusze marketingu) jak dla mnie bardzo słabo

Bo na trailerze jest w ogóle inny statek Smile Prawdopodobnie Krait (czyli kolejny statek do walki  Rolleyes )

Challenger (ten u góry):

Krait (oraz porównanie kadru z trailera):

--

Odpowiedz
(31.05.2018, 15:46 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(31.05.2018, 15:43 UTC)TeddyPanda napisał(a): Nowy statek do walki (a jakże) i misje górnicze, a na "trailerze" nawet tego statku w całości nie pokazali (geniusze marketingu) jak dla mnie bardzo słabo

Bo na trailerze jest w ogóle inny statek Smile

Prawdopodobnie Krait (czyli kolejny statek do walki  Rolleyes )

No to dwa nowe statki do walki. Z tym, że ten Challenger to z tego co widziałem na oficjalnym forum to Chieftain ze spoilerem. Takie można powiedzieć półtora statku bardziej  Be_right_back

edit. Ubiegłeś mnie - no właśnie to zdjęcie widziałem Tongue

Odpowiedz
@TeddyPanda wiesz juz byl nowy statek w wersji poprzednia plus spojler... T10 sie nazywa Biggrin Widac to nowy pomysl na sciaganie tych milionow kredytow ktore zarabiamy o zgrozo nie grindujac tygodniami zeby uzbierac kase na Phytona.
Odpowiedz
oj tam oj tam, i tak kupisz po to żeby go mieć albo z nudów Smile cieszmy się ze nie musimy za niego zapłacić iles tam euro tak jak w innej grze Smile
Odpowiedz