Wiedźmin 3
SPOILER - Zamek w Wyzimie - pytanie

Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
Nie wiem ale z chęcią się dowiem Smile
Odpowiedz

[Obrazek: LNEyM4I.png]          [Obrazek: 49696.jpg]          [Obrazek: SvUXKFn.png]
Odpowiedz
Szacun!
Odpowiedz
Wiedźmin 3 Goty na gog'u za 6 dyszek
[Obrazek: 84385.jpg?1742401934]
Odpowiedz
Szybkie pytanie, czy są szansę na wygranie gry gwinta grając Królestwami Północy przeciwko Potworom?

Odpowiedz
Tak. Choc wg. mnie trzeba miec farta zeby dobre karty Ci wylosowalo do reki.
Odpowiedz
(14.01.2018, 22:16 UTC)Brachu napisał(a): Szybkie pytanie, czy są szansę na wygranie gry gwinta grając Królestwami Północy przeciwko Potworom?

Jeśli jesteś na początku jak domyślam się i masz na myśli tą panią "pomocnik" płatnerza w kasztelu barona, to rozumiem pytanie. Biggrin
Moim zdaniem, na tym etapie gry raczej nie dasz rady. Jeśli naprawdę z nią masz problem to ona po prostu ma mocne karty a Ty raczej nie bardzo.
Oczywiście da się wygrać jak ma się lepsze karty, no i trochę pokombinować trzeba, czy to jakąś pożogą czy podpuszczeniem żeby w pierwszej rundzie się wypstrykała i poddać tą rundę.
Odpowiedz
Chodzi o tą panią z Ard Skellige. Zgadłeś @Reinrk van Dall

Dałem sobie spokój, brakuje herosa w mej talii, nawet pożogi nie mam. Na krasnalu sobię odbiję stratę

Odpowiedz
Ja grałem tylko królestwami północy i dawałem radę. Deck z minimalną ilością kart, jak najwięcej kart legendarnych, a reszta o jak największej wartości siły. Pamiętam, że potrzebowałem paru podejść, ale za którymś razem był pomyślny dla mnie układ kart.
Odpowiedz