17.07.2017, 20:50 UTC (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.07.2017, 21:15 UTC przez SEBA312.)
Dołączam się do rekomendacji. Takiej atmosfery zaszczucia i bezradności nie czułem w żadnej innej grze!. A gdy wspomnę, jak z bawiłem się z ksenomorfem w ciuciubabkę wokół filara to aż łezka się w oku kręci.
Jest klimat obcego. Jest mnóstwo "backgroundowych histori", które można wyczytać z terminali i dopowiedzieć sobie szczegóły. Gorąco polecam!
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem. A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki.
17.07.2017, 21:47 UTC (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.07.2017, 21:48 UTC przez DYoda.)
Gra genialna.
Dzieciaki uciekają jak zobaczą "ośmiornicę"
Żona nie daje pograć, więc siłą rzeczy gram po nocach i zdecydowanie za rzadko, ale zasnąć przy tym to się nie da.
Pierwsze podejście robiłem na PC a drugie na PS4 ... TV,słuchawki,pampers i ten pikający pad w ręku....
Ja grałem w to w VR, niestety tam jest tylko taki nieoficjalny support i za dużo problemów, więc porzuciłem, ale klimat był niesamowity, najlepszy chyba jak lazłem w szybach wentylacyjnych i rozglądałem się czy na mnie z góry nie spada. Imersja 100%
Ciekawe czy kiedyś to zrobią porządnie w VR bo to by było mega, gra jest stworzona do tego po prostu.
(17.07.2017, 21:55 UTC)Baton napisał(a): Ja grałem w to w VR, niestety tam jest tylko taki nieoficjalny support i za dużo problemów, więc porzuciłem, ale klimat był niesamowity, najlepszy chyba jak lazłem w szybach wentylacyjnych i rozglądałem się czy na mnie z góry nie spada. Imersja 100%
Ciekawe czy kiedyś to zrobią porządnie w VR bo to by było mega, gra jest stworzona do tego po prostu.
masz linka do tego moda ? moze cos grzebneli przez ostatnie lata
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.