Alien Isolation - dla czego warto zagrać ?
Sytuacja jest prosta: mamy korytarz dokładnie ten co jest na screenie:

[Obrazek: yO0bKAH.jpg]

....... dwie godziny później .... :

[Obrazek: s713O9A.jpg]

.....

Ogólnie przejście tego korytarza do windy która znajduje się na jego końcu zajęło mi 2h 11min, w tym 13 razy zginąłem i dwa razu pieluchę zmieniałem Wink

Oczywiście polecam grać co najmniej na głośnikach czterokanałowych i w nocy Wink

[Obrazek: C_1SPfbWAAAnZvg.jpg]
Odpowiedz
Również bardzo polecam. Chyba wystarczy, że nadmienię, że zrobiłem na podstawie tego film...
Odpowiedz
Również gorąco polecam. Jestem już przy końcu gry i jest naprawdę grubo. Jak skończę, to napiszę jakąś krótką reckę.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Jaki film ?!?!
Odpowiedz
(17.07.2017, 19:47 UTC)Rommie_PL napisał(a): Jaki film ?!?!

Zapowiedź:

Właściwy film (może się nie podobać głos kobiecy, bo większość tak to określiła, ale trudno):

Odpowiedz
Przeszedlem i jest superBiggrin polecam
Odpowiedz
Dołączam się do rekomendacji. Takiej atmosfery zaszczucia i bezradności nie czułem w żadnej innej grze!. A gdy wspomnę, jak z bawiłem się z ksenomorfem w ciuciubabkę wokół filara to aż łezka się w oku kręci. Smile
Jest klimat obcego. Jest mnóstwo "backgroundowych histori", które można wyczytać z terminali i dopowiedzieć sobie szczegóły. Gorąco polecam! Smile
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem.
A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki.
[Obrazek: 34417.png]
Odpowiedz
Gra genialna.
Dzieciaki uciekają jak zobaczą "ośmiornicę"
Żona nie daje pograć, więc siłą rzeczy gram po nocach i zdecydowanie za rzadko, ale zasnąć przy tym to się nie da.
Pierwsze podejście robiłem na PC a drugie na PS4 ... TV,słuchawki,pampers i ten pikający pad w ręku....
Odpowiedz
Ja grałem w to w VR, niestety tam jest tylko taki nieoficjalny support i za dużo problemów, więc porzuciłem, ale klimat był niesamowity, najlepszy chyba jak lazłem w szybach wentylacyjnych i rozglądałem się czy na mnie z góry nie spada. Imersja 100% Smile
Ciekawe czy kiedyś to zrobią porządnie w VR bo to by było mega, gra jest stworzona do tego po prostu.
Odpowiedz
(17.07.2017, 21:55 UTC)Baton napisał(a): Ja grałem w to w VR, niestety tam jest tylko taki nieoficjalny support i za dużo problemów, więc porzuciłem, ale klimat był niesamowity, najlepszy chyba jak lazłem w szybach wentylacyjnych i rozglądałem się czy na mnie z góry nie spada. Imersja 100% Smile
Ciekawe czy kiedyś to zrobią porządnie w VR bo to by było mega, gra jest stworzona do tego po prostu.

masz linka do tego moda ? moze cos grzebneli przez ostatnie lata
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz