Kosmos jest niebezpieczny czyli Palec Śmierci

To tak na pocieszenie.
Odpowiedz
Trochę mnie martwi, że zamiast planowanej zrzutki na Superlekkie Pryzmatyki Lux dla mnie to się zajmujecie jakimiś pierdołami na temat tego w której sekundzie słychać strzały :/

Seba, nie martw się, to już nie pierwszy raz Wink Kolumb też nie pływał pancernikiem, trzeba fantazję mieć Wink
Odpowiedz
(16.04.2017, 22:21 UTC)Baton napisał(a): Trochę mnie martwi, że zamiast planowanej zrzutki na Superlekkie Pryzmatyki Lux dla mnie to się zajmujecie jakimiś pierdołami na temat tego w której sekundzie słychać strzały :/

Seba, nie martw się, to już nie pierwszy raz Wink Kolumb też nie pływał pancernikiem, trzeba fantazję mieć Wink

Parafrazując pewna reklamę: " Trzeba mieć fantazję, i na wykup, synku"  Biggrin
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem.
A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki.
[Obrazek: 34417.png]
Odpowiedz
Wzorowy przykład tego jak można spartolić lądowanie Biggrin
Odpowiedz
Zawsze można zrobić nos w górę i boost Wink
Odpowiedz
(17.04.2017, 10:16 UTC)Crazied napisał(a): Zawsze można zrobić nos w górę i boost Wink

No nie z takim capacitorem Tongue
Odpowiedz
(17.04.2017, 10:16 UTC)Crazied napisał(a): Zawsze można zrobić nos w górę i boost Wink
Rozczaruję Cie, ale tak jak Calvarian pisze i troche rozwinę:

Czego nie można w statkach eksploracyjnych:

a: dać nos w dół i zrobić boost po czym od razu dać nos do góry i zrobić boost w drugą stronę 
b: znaleźć się pod ostrzałem wrogiego cuttera zrobionego pod walkę i wrócić swoim srv do statku po czym podjąć walkę z tymże cutterem Smile
c: pozbyć się zapachu nie pranej przez wiele tygodni bielizny

poza tym wszystko inne można Smile
Odpowiedz
(16.04.2017, 20:02 UTC)Baton napisał(a): No, musiałem nagrać, żeby stwierdzić co się stało bo w moim początkowym pojęciu planeta z 0.1g nagle się zrobiła 6g Smile Rozważam też na przyszłość amputację lewego kciuka, żeby mi nie robił takich numerów Wink
Ale pipsy w tarczę wrzuciłem, tu jestem z siebie zadowolony Wink

Samozadowlonie najważniejsze ale mogłeś wysunąć podwozie - mam wrazenie ze to pomaga i neutralizuje - primo prędkość , secudno uderzenie brzuszkiem..
Wiem łatwo sie gada gdy czasu na reakcje to miałeś moze 3 sek. Smile
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
(17.04.2017, 12:17 UTC)Yata_PL napisał(a): Wiem łatwo sie gada gdy czasu na reakcje to miałeś moze 3 sek. Smile

Nie no, spoko, notuję sobie wszystkie uwagi na przyszłość:

Instrukcja - co zrobić na wypadek zobaczenia Zielonego Palca z lewej strony kokpitu w zasięgu przycisku boost:

A. Wrócić do stoczni, kupić najlepsze tarcze i pancerz a idealnie coś większego niż Asp
B. Wysunąć podwozie (to ma akurat spory sens, latając z wysuniętym podwoziem neutralizujemy zagrożenie Zielonego Palca całkowicie)
C. Dać nos do góry i zrobić kontraboost
D. Mieć fantazje i na wykup
E. Siedzieć na dupie i mocno zwierać, bo a nuż Zielony Palec będzie celował w coś innego niż boost.

coś przeoczyłem? Smile
Odpowiedz
Jeszcze musisz pamiętać, że wszyscy wiedzą wszystko lepiej od Ciebie:p
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz