11.04.2017, 22:29 UTC
Mam swojego klona 

|
1.8 / 2.3 The Commanders - Dyskusja
|
|
11.04.2017, 22:38 UTC
25.03.1965 - 50+
11.04.2017, 22:38 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.04.2017, 22:38 UTC przez Wołodyjowski.)
11.04.2017, 22:39 UTC
11.04.2017, 22:45 UTC
Ja też się starałem, ale średnio wyszło...
11.04.2017, 22:55 UTC
11.04.2017, 22:59 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.04.2017, 23:14 UTC przez Wołodyjowski.)
Niedługo mi się znudzi awatar, więc będziesz mógł wypatrywać nowego...
11.04.2017, 23:22 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.04.2017, 23:27 UTC przez Yata_PL.)
(11.04.2017, 22:24 UTC)Pajk napisał(a):(11.04.2017, 21:46 UTC)Yata_PL napisał(a): niech poprawia lobby , dużo nie trzeba , choćby taka podstawowa funkcjonalność z innych gier MP jak zmiana teamu, lub sesje prywatne bez dolosowywania graczy 50+, czasy oczekiwania i brak botów to oczywiście tez ma wpływ... mi tez nie wiele brakuje do 50 + ale nie o to chodzi, sa mniej zaawansowani cmdrzy ktorzy chcieli by pograc w wlasnym gronie , powiedzy ze robia sobie turniej klanowy , wchodzi weteran 50+ z dobrym skilem robi lomot i po zabawie a do tego dochodzi brak mozliwosci rozszad w teamie.. chyba wiecie jak to wyglada w BFach i innych grach MP. Brakuje tez drabinki lub stworzenia np mniejszych sesji 2 na 2 i innych opcji. Druga opcja to wrzucenie mechaniki CQC do głównej gry , np misje wygraj turniej z botami lub jakas zakladka w kontaktach , brakuje tez odpowiedniej przyslowiowej marchewki np. za 1 miejsce 2 banki , drugie 500 kk cr itd. drabina , wyzwania ,mistrz systemu xx.. Cala mechanika juz jest niech to tylko odpowiedno pożenią. Dobra kończę ten temat bo to nie watek z koncertem życzeń.
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
11.04.2017, 23:48 UTC
(11.04.2017, 21:46 UTC)Yata_PL napisał(a):(11.04.2017, 21:25 UTC)Baton napisał(a): Co do CQC to jak nikt nie gra to trudno żeby się tym zajmowali, natomiast czy ktokolwiek zacznie grać skoro trzeba czekać po 15 minut na mecz to nie sądzę, więc można uznać to za coś co spróbowali i nie wypaliło i trzeba zapomnieć. Szkoda, może jak ktoś sugerował dodanie NPC-ów by ludzi zachęciło.... Oj tak, zdecydowanie. A wracając do Twojego przykłady z piekarnią - masz czerstwe bułki, na które ludzie narzekają i które nie przynoszą Ci dochodu. Ale masz też super chleb, który jest lekko nieświeży, ale dobrze się sprzedaje, bo nie jest zły. Przy włożeniu pracy w proces jego produckcji możesz pozbyć się nieświeżości i podnieść jego cenę oraz zadowolenie klientów piekarni. Niestety funduszy i siły roboczej masz tylko na zajęcie się czerstwymi bułkami (co wymaga większych nakładów niż chleb) lub poprawę jakości chleba. Co wybierasz? A jeśli ludzie nagle przestaliby kupować chleb, bo im się brak świeżości znudził i zaczęli kupować te czerstwe bułki (bo czerstwe, ale nie zajeżdżają stęchlizną, jak chleb) i zaczęli mówić, że kupowaliby jeszcze więcej, gdyby nie były takie czerstwe, to nie zacząłbyś inwestować w bułki?
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
12.04.2017, 02:16 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.04.2017, 02:17 UTC przez Mathias Shallowgrave.)
Po spędzeniu paru godzin z nowym patchem muszę powiedzieć, że coraz bardziej mi się podoba. Dwie sesje Multi Crew (dzięki Shinzo i Elena) pokazały, że to niby nic to naprawdę spory fun, a w zasadzie byliśmy tylko na RES-ie. Ale jest coś naprawdę fajowskiego we wspólnym lataniu myśliwcami i statkiem matką czy wcielenie się w rolę działowego. Wyobrażam sobie np. atak na bazę - jedna osoba w swoim łaziku, dwóch kumpli w myśliwcach w Multi Crew i trzeci w dużym statku-matce. Myślę, że wbrew pozorom, MC daje całkiem nowe możliwości, jeśli chodzi o ciekawy gameplay. Tylko - jak zwykle w Elite - trzeba sobie samemu stworzyć do tego content (ale w tym jesteśmy dobrzy, jako grupa).
Kosmetyczne rzeczy, typu nowa kamera, awatary postaci oraz nazwy statków dodają smaczku grze i spajają jej świat, czyniąc go bardziej wiarygodnym - znowu takie niby nic, a jednak sporo daje jeśli chodzi o przyjemność z gry. Dzisiaj na RES-ie latałem myśliwcem Shinza na kamerce i walczyłem z takiego widoku. Nie było łatwo, ale frajda nieziemska. Zabawa nową kamerką, podczas kiedy Shinzo i Elena pozbywali się kolejnych statków Wanted, też super frajda. A tu jeszcze są te nowe chained-misje do sprawdzenia, nowe lokacje, mega-shipy, bazy w asteroidach i oczywiście <tajemnica>. Jak dotąd byłem w miarę neutralnie nastawiony do 2.3, to teraz zaczynam dostrzegać, gdzie tkwi potencjał i siła tego patcha. Tak że możecie sobie narzekać, malkontenci, i szerzyć swoją pesymistyczną wizję Ja w tym czasie zamierzam się dobrze bawić W Poharatanej mam dwa wolne miejsca, jak ktoś będzie chciał wpaść w odwiedziny i postrzelać na RES-ie czy zapolować na jakiegoś pirata w naszych systemach - zapraszam ![]() P.S. Do decali został dodany bardzo fajny odblaskowy efekt - świetnie teraz wyglądają na karoserii!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Własne kopalnie i bazy na planetach i księżycach. (dyskusja) | Azzorek | 4 | 1,209 |
04.03.2020, 14:12 UTC Ostatni post: Wojciech Dannyboy |
|
|
|
BugFest 3.3 - Dyskusja Ogólna | ShiMan | 10 | 2,495 |
20.12.2018, 15:47 UTC Ostatni post: Ulpian |
|
|
[OFICJALNY] Patch 2.4 The Return - info, dyskusja i patch notes | Mathias Shallowgrave | 247 | 46,449 |
16.12.2017, 10:30 UTC Ostatni post: Pienias |
| Galnet PL i Galnet Radio - dyskusja ogólna | Mathias Shallowgrave | 65 | 18,020 |
12.09.2017, 18:09 UTC Ostatni post: Mathias Shallowgrave |
|
| 1.8 / 2.3 The Commanders - dyskusja ogólna (publiczna) | Administrator | 4 | 1,380 |
21.04.2017, 18:48 UTC Ostatni post: Indygo |
|