Galnet PL i Galnet Radio - dyskusja ogólna
Zapraszamy do dyskusji ogólnej na temat Galnetu! Smile

Ja ze swojej strony na początek chciałem podziękować chłopakom za pracę, którą wkładają w Galnet - kawał dobrej roboty, Panowie!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(29.01.2017, 09:44 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Zapraszamy do dyskusji ogólnej na temat Galnetu! Smile

Ja ze swojej strony na początek chciałem podziękować chłopakom za pracę, którą wkładają w Galnet - kawał dobrej roboty, Panowie!

Generalnie, może nie tylko w sprawie Galnetu...
Dobrze byłoby "podpowiedziec" frontierowi, aby dodali do gry taką funkcjonalność jak wybór stacji radiowej z poziomu gry...Jak jest chociażby w Euro Truck Symulator... po co stosować  "protetykę" kiedy można by mieć rozwiązanie zintegrowane...
[Obrazek: 51344.png]
Odpowiedz
(29.01.2017, 11:07 UTC)DRACOOLLA napisał(a):
(29.01.2017, 09:44 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Zapraszamy do dyskusji ogólnej na temat Galnetu! Smile

Generalnie, może nie tylko w sprawie Galnetu...
Dobrze byłoby "podpowiedziec" frontierowi, aby dodali do gry taką funkcjonalność jak wybór stacji radiowej z poziomu gry...Jak jest chociażby w Euro Truck Symulator... po co stosować  "protetykę" kiedy można by mieć rozwiązanie zintegrowane...

Fajnie by było. Póki co jest taka możliwość używając Echo Mod. Kiedyś był darmowy, teraz jest chyba płatny 7$. Jest to pewnego rodzaju overlay na grę + sterowanie głosem + radio + coś tam jeszcze. Jest możliwość przetestowania za darmo przez 14 dni. Poszukaj w googlach.
Odpowiedz
Czy od dawna ktoś (ja wiem kto, poznaję Cię po głosie, bój się) sprzedaje noclegi w mojej komnacie? I że jeszcze ja o tym nie wiem... i nie dostaję z tego swojej działki?! Zgłoszę to do UOKiK, do Rzecznika Praw Obywatelskich i do Rzecznika Praw Dziecka (mój biedny misio...)
Odpowiedz
Panowie proszę Was na Boga wyrzućcie to coś:
CCPGames - Forsaken Ruins

Juz kolejny raz muszę to słuchać wieczorami jak chcę sobie polatać i słabo mi się robi....
trwa to wieeeeki a brzmi tragicznie

Dziękuję serdecznie Smile
o7
Odpowiedz
CCPGames - Forsaken Ruins ostatni raz, w GalNet Radio! Smile

To podkład z EVE Online. Jest ich więcej, ale zwykle są dość przyjemne - taki spokojny kosmiczny ambient. Lecą w dziale "Muzyki Filmowej".
Ten faktycznie był wyjątkowo monotonny.

Dzięki!
Odpowiedz
Dzisiaj udało nam się pozbyć wesołego country i reszty muzyki "truckerskiej".
Od 3:00 do 5:00 wypełniała przestrzeń z braku lepszego materiału w radiu.

Ponieważ materiał już jest, jak i więcej słuchaczy o tej kosmicznej porze - "muzyka truckerska" została usunieta z listy.

Pozmieniała się też nieco ramówka.

Główne zmiany to:
Kosmiczne Klimaty Cmdr Yaty - 22:00-00:00
Soundtracki - 00:00 - 02:00

Miłego słuchania, piloci!

Pożegnajcie się z dziadkiem z tira:

Odpowiedz
Dzieki za pozytywne rozpatrzenie mojej prosby Smile

Zerknijcie na fajny ambient:
Gta V - pause menu
Jakby dobrze wyciac bylby klimat Wink
Odpowiedz
Błagam! Wywalcie to! Jakieś afrykańskie bity, nie wiadomo co to ma wspólnego z kosmosem...

[Obrazek: 831b58f168.png]
Odpowiedz
(22.02.2017, 23:11 UTC)Gregoor3 napisał(a): Panowie proszę Was na Boga wyrzućcie to coś:
CCPGames - Forsaken Ruins

Juz kolejny raz muszę to słuchać wieczorami jak chcę sobie polatać i słabo mi się robi....
trwa to wieeeeki a brzmi tragicznie 

Dziękuję serdecznie Smile
o7

Czepiasz się tramwaja Tongue

Owszem, wesoły track to to nie jest, ale znam pewien zamiennik...

CMDR Robinus, czy da radę wstawić ten oto utwór?

CCP Games - Times of Sanguinity - to jest mój ulubiony track w EVE (nieco ponad przynajmniej 10 innych) Biggrin

Husaria są jak łódzkie Bałuty - reprezenuj ją godnie i dumnie. o7
Odpowiedz