![]() |
|
Galnet PL i Galnet Radio - dyskusja ogólna - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: Galnet PL i Galnet Radio - dyskusja ogólna (/showthread.php?tid=2592) |
Galnet PL i Galnet Radio - dyskusja ogólna - Mathias Shallowgrave - 29.01.2017 Zapraszamy do dyskusji ogólnej na temat Galnetu! ![]() Ja ze swojej strony na początek chciałem podziękować chłopakom za pracę, którą wkładają w Galnet - kawał dobrej roboty, Panowie! RE: Galnet PL i Galnet Radio - dyskusja ogólna - DRACOOLLA - 29.01.2017 (29.01.2017, 09:44 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Zapraszamy do dyskusji ogólnej na temat Galnetu! Generalnie, może nie tylko w sprawie Galnetu... Dobrze byłoby "podpowiedziec" frontierowi, aby dodali do gry taką funkcjonalność jak wybór stacji radiowej z poziomu gry...Jak jest chociażby w Euro Truck Symulator... po co stosować "protetykę" kiedy można by mieć rozwiązanie zintegrowane... RE: Galnet PL i Galnet Radio - dyskusja ogólna - Haji-me - 29.01.2017 (29.01.2017, 11:07 UTC)DRACOOLLA napisał(a):(29.01.2017, 09:44 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Zapraszamy do dyskusji ogólnej na temat Galnetu! Fajnie by było. Póki co jest taka możliwość używając Echo Mod. Kiedyś był darmowy, teraz jest chyba płatny 7$. Jest to pewnego rodzaju overlay na grę + sterowanie głosem + radio + coś tam jeszcze. Jest możliwość przetestowania za darmo przez 14 dni. Poszukaj w googlach. RE: Galnet PL i Galnet Radio - dyskusja ogólna - Haji-me - 02.02.2017 Czy od dawna ktoś (ja wiem kto, poznaję Cię po głosie, bój się) sprzedaje noclegi w mojej komnacie? I że jeszcze ja o tym nie wiem... i nie dostaję z tego swojej działki?! Zgłoszę to do UOKiK, do Rzecznika Praw Obywatelskich i do Rzecznika Praw Dziecka (mój biedny misio...) RE: Galnet PL i Galnet Radio - dyskusja ogólna - Gregoor3 - 22.02.2017 Panowie proszę Was na Boga wyrzućcie to coś: CCPGames - Forsaken Ruins Juz kolejny raz muszę to słuchać wieczorami jak chcę sobie polatać i słabo mi się robi.... trwa to wieeeeki a brzmi tragicznie Dziękuję serdecznie ![]() o7 RE: Galnet PL i Galnet Radio - dyskusja ogólna - Robinus - 23.02.2017 CCPGames - Forsaken Ruins ostatni raz, w GalNet Radio! ![]() To podkład z EVE Online. Jest ich więcej, ale zwykle są dość przyjemne - taki spokojny kosmiczny ambient. Lecą w dziale "Muzyki Filmowej". Ten faktycznie był wyjątkowo monotonny. Dzięki! RE: Galnet PL i Galnet Radio - dyskusja ogólna - Robinus - 23.02.2017 Dzisiaj udało nam się pozbyć wesołego country i reszty muzyki "truckerskiej". Od 3:00 do 5:00 wypełniała przestrzeń z braku lepszego materiału w radiu. Ponieważ materiał już jest, jak i więcej słuchaczy o tej kosmicznej porze - "muzyka truckerska" została usunieta z listy. Pozmieniała się też nieco ramówka. Główne zmiany to: Kosmiczne Klimaty Cmdr Yaty - 22:00-00:00 Soundtracki - 00:00 - 02:00 Miłego słuchania, piloci! Pożegnajcie się z dziadkiem z tira: RE: Galnet PL i Galnet Radio - dyskusja ogólna - Gregoor3 - 23.02.2017 Dzieki za pozytywne rozpatrzenie mojej prosby ![]() Zerknijcie na fajny ambient: Gta V - pause menu Jakby dobrze wyciac bylby klimat
RE: Galnet PL i Galnet Radio - dyskusja ogólna - Calvarian - 02.03.2017 Błagam! Wywalcie to! Jakieś afrykańskie bity, nie wiadomo co to ma wspólnego z kosmosem...
RE: Galnet PL i Galnet Radio - dyskusja ogólna - ShiMan - 02.03.2017 (22.02.2017, 23:11 UTC)Gregoor3 napisał(a): Panowie proszę Was na Boga wyrzućcie to coś: Czepiasz się tramwaja ![]() Owszem, wesoły track to to nie jest, ale znam pewien zamiennik... CMDR Robinus, czy da radę wstawić ten oto utwór? CCP Games - Times of Sanguinity - to jest mój ulubiony track w EVE (nieco ponad przynajmniej 10 innych)
|