[VR] Polecane gry i programy na Vive/Rift
(10.04.2017, 09:09 UTC)Baton napisał(a):
(10.04.2017, 02:26 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): RoboRecall jak widzę ma ładną grafikę, ale nie ma mieczy i nie widzę tego na Steam do kupienia... 

Miecze sa dla cieniasow, w Robo Recall mozesz robotowi wyrwac ramie i zatluc nim kolejnego napastnika, to jest prawdziwa walka a nie jakies balety Smile

Bardzo sie ciesze, ze jest juz powoli tyle softu, ze sie mozemy spierac co jest lepsze, pol roku temu nie bylo takiego luksusu Smile

ba , można też przechwycić wrogiego drona i ostrzelać nim przeciwników, można złapąć lecąca na ciebie kulkę lub rakietę i wykonać kontrę ale największą frajde mam jak te ostrzelane skaczące robo-jełopy wykrzykują " I see robot's heaven" Smile
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
Ja się nie spieram, ja zbieram informacje Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Co do cytatów w grach, najbardziej mi się podoba w jakimś tenisie, jak Cie komputer pokona to mówi "Next human please!" i jeszcze jakoś to brzmi jakby to Asarin mówił Smile

Poza tym gra fajna (tenis) ale trzeba uważać, ostatnio sobie przemeblowałem całkiem pokój i mam teraz masę miejsca, ale i tak wczoraj przywaliłem kontrolerem w biurko biorąc fest zamach Smile
Odpowiedz
Holo Ball - polecałem Ci kiedyś Smile Ja to traktuję jak workout - codziennie po 30 minut i człowiek spocony jak świnka Biggrin
--

Odpowiedz
Tak swoją drogą to chętnie bym pograł w coś z mieczami, ale najchętniej bez robotów, jakieś takie For Honor VR Smile Coś tam kojarzę, że było, ale taka nawalanka w ringu.....
A jakiś boks próbowaliście?
Odpowiedz
(10.04.2017, 12:43 UTC)Baton napisał(a): Tak swoją drogą to chętnie bym pograł w coś z mieczami, ale najchętniej bez robotów, jakieś takie For Honor VR Smile  Coś tam kojarzę, że było, ale taka nawalanka w ringu.....
A jakiś boks próbowaliście?

ja sobie odpuściłem wypady i inne zamaszyste ruchy, za bardzo obiłem kontrolery o moja nieszczęsna belkę na środku pokoju. Poza tym do tej pory nie spotkalem gry gdzie jest rozwiązane sensownie, przeciwnicy blokują zbyt wolno a Twój vr miecz wazy tyle co piórko i robisz niechlujne ruchy nie mające nic wspólnego z rzeczywistością.

Odpowiedz
http://www.tomshardware.co.uk/battlezone...55303.html ja się zapisuję Smile
Odpowiedz
Czytać I brać za darmo, póki dają Wink

http://www.roadtovr.com/htcs-arcade-saga...rovements/
--

Odpowiedz
(10.04.2017, 16:14 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Czytać I brać za darmo, póki dają Wink

http://www.roadtovr.com/htcs-arcade-saga...rovements/

nie dają, news był z 5 kwietnia, dzis chca 77 zł , dziękuje postoje

(10.04.2017, 15:51 UTC)Baton napisał(a): http://www.tomshardware.co.uk/battlezone...55303.html  ja się zapisuję Smile

Takiego Battlezona VR możemy sobie sami zrobić,  za darmo juz teraz , wybierz tylko jakaś opuszczona baze na planecie , wsiadamy w SRV ( TY jesteś krezusem wiec zakładasz kolorową skórkę Smile )  ustalamy reguły i do dzieła Smile

Odpowiedz
(10.04.2017, 17:34 UTC)Yata_PL napisał(a): Takiego Battlezona VR możemy sobie sami zrobić,  za darmo juz teraz , wybierz tylko jakaś opuszczona baze na planecie , wsiadamy w SRV ( TY jesteś krezusem wiec zakładasz kolorową skórkę Smile )  ustalamy reguły i do dzieła Smile

Potem 30 minut szukania się w instancjach, walka z chorobą lokomocyjną i słabymi FPS na planetach (oczywiście krezusi z 1080ti nie mają tego ostatniego problemu) - ja jednak rozważę Battlezone VR - jak w nie ostatnio grałęm to wyglądało tak Smile

[Obrazek: 6989327_f520.jpg]
Odpowiedz