Witam, jestem Grześ i mieszkam w Rybniku na śląsku, rocznik ten najlepszy `84, czasem mówię a czasem godom.
Gram od zawsze i na wszystkim od =C64, PC [od 1998 do teraz], PSX, PS2, PS3, PS4, Nin GBA, Nin Gamecube, Nin 2DS, gry komórkowe itp., bitewniaki, gry planszowe, karciane.. Poof... co zostało na dzień dzisiejszy? PS4, 2DS, C64, NinGC & Pc
Gram na:
Sprzęt: intel Pentium G2120 3,1ghz
Ddr3 8GB Hyper od Kingstone
GF GTX560Ti
Monitor 24" lub Tv 42"
Klawia i mysz A4Tech seria Bloody
Joy Thrustmaster T16000M
W Elite rozpocząłem latać od 1 stycznia 2016r
Tylko Handelek i Explo, strzelanie jak to mówią "nikogo"
Tak więc Witam raz jeszcze i do zobaczenia gdzieś tam lub tu ... nom :]
Liczba postów: 33
Liczba wątków: 0
Reputacja:
7
Czolem Pilotki i Piloci.
hjundaj z tej strony. Rocznik ziemski 78.
Mieszkam w Irlandii, do zobaczenia na wspolnych lotach.
Liczba postów: 452
Liczba wątków: 4
Reputacja:
34
Lolaboga, ale nam kadetami obrodzilo.
@hjundaj
A gdzie w tej Irlandii? Bo ja tez w porcie o nazwie Eire stacjonuje.
Coś mi się wydaje, że nidługo jakieś spotkanie na Wyspach będzie. A na Laveconie w przyszłym roku chcę widzieć całą rotę!
Liczba postów: 2,183
Liczba wątków: 59
Reputacja:
212
Platforma:
CMDR: DYoda
Witam wszystkich nowych, powodzenia.
Liczba postów: 123
Liczba wątków: 7
Reputacja:
23
Platforma:
CMDR: K42X
Hej,
Tu Kamil, chociaż bardziej znany jako Kazik (od liceum,m jeszcze dopiszę kiedyś do tego jakąś ciekawą historię ;p), w skrócie Kaz. Rocznik '88 , aktualnie stacjonuję na Górnym Śląsku. Od zawsze gracz, od dekady programista, ponadto rolkarz, entuzjasta astronomii, militariów, dobrego piwa i fajki.
W Elite od jakiś 2 miesięcy, ostatnio mam mało czasu na grę, ale nie waham się poświęcać jej dużą cześć wolnego, bo latanie po naszej galaktyce sprawia niebywałą przyjemność. Czyli głównie eksploracja, czasem mniejsze szmuglerstwa i handel, okazyjnie strzelam na RESach - i póki co chyba na tych dwóch ostatnich się skupię zanim dorobię się większej łajby.
Dzięki za przyjęcie, widzimy się w Przestrzeni!
Kaz
Liczba postów: 261
Liczba wątków: 1
Reputacja:
21
Platforma:
CMDR: siwuch
Witam wszystkich starych, nowych i tych co przyjdą do Husarii
Jestem JERZY, Jureczek, Dziadek - jak kto woli
rocznik 57 :-/ - nie pomyłka, zainteresowania różne w większości w strefie marzeń.
Głownie Dom - rodzina, działka i praca po 12-16 godzin - tak było, ostatnio bezrobotny.
Dokonania w grach ??? - mizerne , głównie WOT - pod tym samym nickiem
Elite dostałem w prezencie od syna notabene Husarz  , zachęcany od ok roku do latania pograłem trochę w Star Conflict i WAR THUNDER , aby zaznajomić się z klawiszologią.
Mam nadzieję dobrze się z wami bawić i robić postępy w opanowywaniu zagadnień lotów  .
Poza tym :
Analfabeta anglosaski
Sklerotyk
Nie dowidzący
Reflex szachisty na urlopie
w szkołach zawsze miałem problemy z przyswajaniem wiedzy
Jednym słowem - stary piernik !!!
To na razie tyle o mnie
(22.11.2016, 10:35 UTC)siwuch napisał(a): Witam wszystkich starych, nowych i tych co przyjdą do Husarii
rocznik 57 :-/ - nie pomyłka, zainteresowania różne w większości w strefie marzeń.
Głownie Dom - rodzina, działka i praca po 12-16 godzin - tak było, ostatnio bezrobotny.
Elite dostałem w prezencie od syna notabene Husarz , zachęcany od ok roku do latania pograłem trochę w Star Conflict i WAR THUNDER , aby zaznajomić się z klawiszologią.
Mam nadzieję dobrze się z wami bawić i robić postępy w opanowywaniu zagadnień lotów .
Poza tym :
Analfabeta anglosaski
Sklerotyk
Nie dowidzący
To na razie tyle o mnie
Witamy! Koniecznie zagłosuj w ankiecie, trzeba trochę podnieść średnią, bo młodziaki atakują
(22.11.2016, 10:35 UTC)siwuch napisał(a): Witam wszystkich starych, nowych i tych co przyjdą do Husarii
Elite dostałem w prezencie od syna notabene Husarz , zachęcany od ok roku do latania pograłem trochę w Star Conflict i WAR THUNDER , aby zaznajomić się z klawiszologią.
Mam nadzieję dobrze się z wami bawić i robić postępy w opanowywaniu zagadnień lotów .
Poza tym :
Analfabeta anglosaski
Sklerotyk
Nie dowidzący
To na razie tyle o mnie
Witamy w naszych szeregach. Jesteś żywym dowodem na to,że grać można (i trzeba!  ) w każdym wieku.
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem.
A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki.
|