Przedstaw się
Witam, jestem Grześ i mieszkam w Rybniku na śląsku, rocznik ten najlepszy `84, czasem mówię a czasem godom.
Gram od zawsze i na wszystkim od =C64, PC [od 1998 do teraz], PSX, PS2, PS3, PS4, Nin GBA, Nin Gamecube, Nin 2DS, gry komórkowe itp., bitewniaki, gry planszowe, karciane.. Poof... co zostało na dzień dzisiejszy? PS4, 2DS, C64, NinGC & Pc
Gram na:
Sprzęt: intel Pentium G2120 3,1ghz
Ddr3 8GB Hyper od Kingstone
GF GTX560Ti
Monitor 24" lub Tv 42"
Klawia i mysz A4Tech seria Bloody
Joy Thrustmaster T16000M
W Elite rozpocząłem latać od 1 stycznia 2016r
Tylko Handelek i Explo, strzelanie jak to mówią "nikogo"
Tak więc Witam raz jeszcze i do zobaczenia gdzieś tam lub tu ... nom :]
Odpowiedz
Czolem Pilotki i Piloci.

hjundaj z tej strony. Rocznik ziemski 78.

Mieszkam w Irlandii, do zobaczenia na wspolnych lotach.
Odpowiedz
Lolaboga, ale nam kadetami obrodzilo.

@hjundaj
A gdzie w tej Irlandii? Bo ja tez w porcie o nazwie Eire stacjonuje.
Odpowiedz
Coś mi się wydaje, że nidługo jakieś spotkanie na Wyspach będzie. A na Laveconie w przyszłym roku chcę widzieć całą rotę! Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(21.11.2016, 20:55 UTC)Quarion napisał(a):
(21.11.2016, 20:47 UTC)Calvarian napisał(a):
(21.11.2016, 20:23 UTC)Kontrabanda napisał(a): Czołem Komandorzy i Komandorki.
Zwą mnie Grzesiek, mam latek 42 i pomieszkuję w Warszawie.
Już się cieszę na myśl o wspólnym graniu  Biggrin

Komandorki?!? @QUARION! ON WIDZIAŁ KOMANDORKI!

@Kontrabanda opisuj jak wyglądają i gdzie je można spotkać?  Biggrin Biggrin Biggrin

Calvarian, dobrze prawi. O Metzt zapomniałeś? Tongue
Oj, daj Calvarianowi spokój... nowy tu jest...  Wink
Odpowiedz
Witam wszystkich nowych, powodzenia.
Odpowiedz
Hej,
Tu Kamil, chociaż bardziej znany jako Kazik (od liceum,m jeszcze dopiszę kiedyś do tego jakąś ciekawą historię ;p), w skrócie Kaz. Rocznik '88 , aktualnie stacjonuję na Górnym Śląsku. Od zawsze gracz, od dekady programista, ponadto rolkarz, entuzjasta astronomii, militariów, dobrego piwa i fajki.

W Elite od jakiś 2 miesięcy, ostatnio mam mało czasu na grę, ale nie waham się poświęcać jej dużą cześć wolnego, bo latanie po naszej galaktyce sprawia niebywałą przyjemność. Czyli głównie eksploracja, czasem mniejsze szmuglerstwa i handel, okazyjnie strzelam na RESach - i póki co chyba na tych dwóch ostatnich się skupię zanim dorobię się większej łajby.

Dzięki za przyjęcie, widzimy się w Przestrzeni!
Kaz
Odpowiedz
Witam wszystkich starych, nowych i tych co przyjdą do Husarii
Jestem JERZY, Jureczek, Dziadek - jak kto woli
rocznik 57 :-/ - nie pomyłka, zainteresowania różne w większości w strefie marzeń.
Głownie Dom - rodzina, działka i praca po 12-16 godzin - tak było, ostatnio bezrobotny.
Dokonania w grach ??? - mizerne , głównie WOT - pod tym samym nickiem
Elite dostałem w prezencie od syna notabene Husarz Shy , zachęcany od ok roku do latania pograłem trochę w Star Conflict i WAR THUNDER , aby zaznajomić się z klawiszologią.
Mam nadzieję dobrze się z wami bawić i robić postępy w opanowywaniu zagadnień lotów Dodgy .
Poza tym :
Analfabeta anglosaski
Sklerotyk
Nie dowidzący
Reflex szachisty na urlopie
w szkołach zawsze miałem problemy z przyswajaniem wiedzy

Jednym słowem - stary piernik !!! Wink Biggrin Tongue 

To na razie tyle o mnie
Odpowiedz
(22.11.2016, 10:35 UTC)siwuch napisał(a): Witam wszystkich starych, nowych i tych co przyjdą do Husarii
rocznik 57 :-/  - nie pomyłka, zainteresowania różne w większości w strefie marzeń.
Głownie Dom - rodzina, działka i praca po 12-16 godzin - tak było, ostatnio bezrobotny.
Elite dostałem w prezencie od syna notabene Husarz Shy , zachęcany od ok roku do latania pograłem trochę w Star Conflict i WAR THUNDER , aby zaznajomić się z klawiszologią.
Mam nadzieję dobrze się z wami bawić i robić postępy w opanowywaniu zagadnień lotów Dodgy .
Poza tym :
Analfabeta anglosaski
Sklerotyk
Nie dowidzący

To na razie tyle o mnie

Witamy! Koniecznie zagłosuj w ankiecie, trzeba trochę podnieść średnią, bo młodziaki atakują Wink Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(22.11.2016, 10:35 UTC)siwuch napisał(a): Witam wszystkich starych, nowych i tych co przyjdą do Husarii
rocznik 57 :-/  - nie pomyłka, zainteresowania różne w większości w strefie marzeń.
Poza tym :
Analfabeta anglosaski
Sklerotyk
Nie dowidzący

To na razie tyle o mnie

Witamy w naszych szeregach. Jesteś żywym dowodem na to,że grać można (i trzeba!  Wink ) w każdym wieku.
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem.
A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki.
[Obrazek: 34417.png]
Odpowiedz