Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sztolnia - czyli kącik GÓRNICZY
Ja też do kopania (tyle że przed 2.1) używałem Arnulowego builda i byłem megazadowolony!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Być może przeoczyłem ale nie widziałem żeby ktoś wspomniał:

Naprawiono działanie prospectorów.
Tzn że bez problemu można korzystać z prospector limpet controller klasy 3/5/7 i sondy bez problemów wysyłane są naprzemiennie.
To bardzo usprawnia proces poszukiwania wartościowych asteroid.

Np. teraz na anakondzie mam 2x 3A Prospector więc w trakcie gdy collectory zbierają urobek mogę sobie wystrzelić 4 sondy i wybrać najciekawsze z nich.
Odpowiedz
(01.06.2016, 14:00 UTC)Domi Nostrae napisał(a): Być może przeoczyłem ale nie widziałem żeby ktoś wspomniał:

Naprawiono działanie prospectorów.
Tzn że bez problemu można korzystać z prospector limpet controller klasy 3/5/7 i sondy bez problemów wysyłane są naprzemiennie.
To bardzo usprawnia proces poszukiwania wartościowych asteroid.

Np. teraz na anakondzie mam 2x 3A Prospector więc w trakcie gdy collectory zbierają urobek mogę sobie wystrzelić 4 sondy i wybrać najciekawsze z nich.

Super Biggrin, dzięki za info.
Odpowiedz
W systemie HIP 105408 są materiały Magnesium i Tin.
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
W którym z systemów z Pristine metallic ring najszybciej znajdę painite ?

Odpowiedz
(05.06.2016, 15:23 UTC)Brachu napisał(a): W którym z systemów z Pristine metallic ring najszybciej znajdę painite ?

Ostatnio było trochę w moim ulubionym HR 8671 - 7 planeta. Gdzieś widziałem w markecie oferty po 73k cr, ale nie mam zapisane, w którym systemie.
Odpowiedz
Dzięki PIKE99

Odpowiedz
Kopałem w wielu miejscach i jestem bardzo pewien, że znajdowanie painite w pierścieniach pristine metallic jest w 100% losowe.
Odpowiedz
Konkludująć miałem pecha :/

Odpowiedz
Zapytam braci górniczej....

W jakich pierścieniach nakoszę methanol monohydrate i methane clathrate?
Ten pierwszy, to chyba icy, jakby wskazywała nazwa....? A drugi?

btw, polecam przeglądanie misji górniczych z materiałami... potrafią być rzeczy trudnodostępne w innych misjach.
Odpowiedz