Ankieta: Jak oceniasz Chatper 2 w skali od 1-10?
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[Wyniki ankiety]

Beyond Chapter 2 - 19/07 (patch 3.1.3)
Ponoć slowo klucz. Ponoc 3.1 byl w kwietniu blizej niz wszyscy mysla Wink
Osobiscie nie zawodzi mnie to ze malo, tylko ze jakos tak czuje sie wtlaczany w role pilota bojowego. Bo kolejny statek do walki, kolejne bronie, kwiatki u bram. A ze mnie pilot bojowy tak mniej wiecej na poziomie jak koledzy mi pozwola cos dobic to mi zalicza Tongue
Odpowiedz
(01.06.2018, 14:39 UTC)Kuba Wolf napisał(a): Ponoć slowo klucz. Ponoc 3.1 byl w kwietniu blizej niz wszyscy mysla Wink
Osobiscie nie zawodzi mnie to ze malo, tylko ze jakos tak czuje sie wtlaczany w role pilota bojowego. Bo kolejny statek do walki, kolejne bronie, kwiatki u bram. A ze mnie pilot bojowy tak mniej wiecej na poziomie jak koledzy mi pozwola cos dobic to mi zalicza Tongue

Ja mam trochę podobnie. Liczyłem na trochę inny content w 3.1 niż to, co dostaliśmy po prostu. Aczkolwiek nie wydaję finalnego werdyktu, dopóki nie przeczytam pełnych patch notes i nie zagram...
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(31.05.2018, 15:04 UTC)Kuba Wolf napisał(a): Super że nowe bronie i statek do walki. Na razie ani słowa że Fsd booster wraca Sad

A czy fsd booster nie miał byś właśnie teraz naprawiony? Też na niego czekam jak wściekły :>

Odpowiedz
Poczekamy, zobaczymy, może jakąś niespodziankę ukradkiem wcisną.
Nadzieja umiera ostatnia Biggrin
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
(01.06.2018, 18:35 UTC)Diox napisał(a):
(31.05.2018, 15:04 UTC)Kuba Wolf napisał(a): Super że nowe bronie i statek do walki. Na razie ani słowa że Fsd booster wraca Sad

A czy fsd booster nie miał byś właśnie teraz naprawiony? Też na niego czekam jak wściekły :>

No wlasnie mial, tylko w zapowiedziach jakos go nie widze. Choc bardzo licze ze lapie sie pod ogolne haslo o nowych blueprintach. Jesli w filmiku jest inny statek niz zapowiadaja to pozostaje liczyc ze devsi lubia "dmuchac balonik" i sie troche z nami draznia. Szczegolnie ze FSD booster moim zdaniem ma potencjal nie tylko w eksploracji, ale pewnie w bojowych tez by sie przydal, szczegolnie jesli trzeba bedzie sie wiecej nimi ruszac, bo jak rozumiem raczej spodziewamy sie zwiekszenia wizyt obcych na naszych terenach.
Odpowiedz
FSD booster nawet jak będzie teraz, to dla mnie moduł do statków militarnych, bo ja nie mam miejsca w Aspie, żeby go zamontować, więc mi się nie przyda nijak do eksploracji a szkoda.
Spróbuję devsów podręczyć na Laveconie Smile
Odpowiedz
Baton kiedys czytalem twoj pomysl zeby mozna bylo dwa male moduly np DSS i ADS wrzucac w wieksze miejsce zeby nie marnowac np miejsca 4 czy 5 modulem 1 tylko upchnac tam dwie 1. Moze to dobry czas by zasiac ten pomysl w glowach tworcow Wink
Odpowiedz
@Kuba Wolf Ja liczę bardziej na jeden wspólny programator do limpetów (zamiast kilku różnych zajmujących wiele slotów). Coś tam Frontier przebąkiwał ale nie wiem czy nawet na Big Update w Q4 się załapie :>

Odpowiedz
@Diox pije sobie piwko na miodzie gryczanym i tak wlasnie w melancholijnym nastroju pomyslalem jak moje zycie (w elite) byloby piekne mogac ladowac male moduly pod korek duzych slotow i jeszcze jeden programator limpetow zamiast tych wszystkich... a i fsd booster Smile
Odpowiedz
Ja juz z nudów wlocze sie po drugiej stronie galaktyki, kupowac i grindowac kolejne statki, mam ponad 4.5 miliarda w statkach plus gotowki tyle ze nie mam co z nia zrobic, elitki dwie wbite, zostalo tylko ustrzelenie ilus tam tysiecy NPC. Z tych ponad 30 statkow lata sie i tak tylko kilkoma, bo nie znajduje racjonalnego wytlumaczenia dla trzymania w garazu np Trypra7 i latania z nim po inzynierach. Cieszyl bym sie z jakiejs alternatywy dla Pytona, moze jakis transportowiec z wieksza od niego ladownia mogacy ladowac na srednich padach dla przykladu. Do walki statkow jest prawie polowa a do misji pasazerskich, transportowych, kurierskich na outpostach to tylko Pyton. Duze statki to wielka trojca, plus troche bezsensowny Typ10 czyli efekt stosunku anakondy z Typem9 ktorego jedyna zaleta jest poza nieco nizsza cena od anakondy jest moznosc kupienia go bez wbijania rang w federacji lub imperium.
Mazy mi sie jakas nieruchomosc, stacja, baza etc, gdzie mozna bylo by trzymac i modyfikowac statki bez koniecznosci lotu na Shiratra. Moze jakas farma, fabryka palac i handel wlasnym towarem.
Wiem narzekam:-)
Odpowiedz