Znaczy jacyś nielegalni emigranci sobie kartonowy obóz rozbili?
Co na to Hetman?
Liczba postów: 3,247
Liczba wątków: 50
(13.04.2017, 19:41 UTC)Arnul napisał(a): (13.04.2017, 19:17 UTC)DYoda napisał(a): Znalazem w Jaroinah 2A : Search Zone Habitation
Po dwóch/trzech zmianach lokalizacji dotarłem do:
Ktoś coś wie na ten temat ?
Miałem coś takiego już przed 2.3. Na księżycu gdzie jutro będzie Tour de Makau pojawił się Search Zone: Shelter. Na środku miał ten "dynks" do przeskanowania i wypadały z niego różne "data".
Przed 2.3 też widziałem taką instalacje, dosłownie w którymś wąwozie odchodzącym od toru im Drakkainena.
Liczba postów: 3,247
Liczba wątków: 50
Jeszcze odnośnie kasy za dane eksploracyjne: zeskanowałem system HIP 113858, niedaleko HRki.
Pierwsza planeta, gazowy gigant z życiem opartym na H2O - wartość 1677 cr. Coś zdecydowanie za mało.
Druga planeta, po prostu gazowy gigant, wartość 45823 cr. Nie za dużo? Zwykły, II klasy....
Jak widać, albo bug akurat w tym systemie, albo coś ogólnie szwankuje w tej kwestii.
Liczba postów: 1,283
Liczba wątków: 47
Reputacja:
115
Platforma:
CMDR: Yata_PL
13.04.2017, 21:58 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.04.2017, 21:59 UTC przez Yata_PL.)
polatalem chwile po systemach odległych 80 ly od HR, zaczelo dropic FPS o 25 , 30 , czasem 40 i to w supercrouse , zdala od gwiazd i planet ,
wróciłem do HR , fpsy wrócily do 90. Wprosilem sie na statek (MC) , licznik pokazał 17~25 fps. dodam ze gram na gtx 1080ti wiec to nie problem hardwarowy. W becie bylo okey. Ktos tez dzis tak mial ?
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
Wiele osób, znany bug niestety. To jest coś z kokpitami, bo nawet, jeśli w kokpicie masz spadek FPS, to po włączeniu kamery zewnętrznej wszystko wraca do normy. Wracasz do kokpitu i znowu spadek.
Liczba postów: 324
Liczba wątków: 5
Po aktualizacji nie wyświetlają mi się żadne avatary, grafiki na stacjach zresztą też. Co dziwniejsze na koncie Wołodyjowskiego , na tym samym kompie, wszystko jest ok.
Ktoś coś?