Liczba postów: 277
Liczba wątków: 3
21.11.2016, 16:42 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.11.2016, 17:21 UTC przez Kir Nalto.)
(21.11.2016, 16:40 UTC)Haji-me napisał(a): (21.11.2016, 16:30 UTC)Kir Nalto napisał(a): nawet na "end game" bez DLC też jest od groma zajęć.
Jakich? Co można robić po wbiciu max lvl? Tak ze szczegółami bym poprosił .
To samo co przed... tylko bardziej profesjonalnie, handel, crafting,  . Poza tym Veteran dungi, triale i masowe pvp. Po wbiciu tej "50" leveluje się dalej ale punkty champion, które rozwijają naszą postać. Jedyne DLC warte uwagi (dla mnie), to Imperial City dla PVP i Orsinium. A reszta, jak ktoś lubi fabułę. Najlpeiej kupić ESO Plus i samemu sprawdzić przez miesiąc, które dodatki nam się przydadzą na stałe a to zależy od stylu i czasu jaki poświęcamy na grę. Morderstwa na zlecenie (DB DLC), kradzieże na zlecenie (TG DLC). Można też należeć do 5 gildii jak komuś się nudzi
21.11.2016, 16:56 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.11.2016, 16:58 UTC przez Fenyl de Lechia.)
Na stronie ESO edycja gold da 99,95zł - zawsze 10 w kieszeni
https://account.elderscrollsonline.com/store
W tej grze fabuła jest na prawdę mocna, więc myślę, że takie dlc jak Gildia Złodziei jest jak najbardziej warta swojej ceny  Szczególnie jak ktoś uwielbia plądrować wszystkie domki, skrzynie itd. - można się bardzo szybko dorobić kasiory, na np. konia
Rasa imperialna to taki jack of all trades, miała sens, kiedy inne rasy były przypisane do danego aliansu, przy One Tamriel nie ma to już takiego znaczenia.
Co do endgamu - dungeony na dwóch różnych poziomach, triale, za które się jeszcze nawet nie zabrałem, no i PVP, które jest dosyć unikalne w skali MMO
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
21.11.2016, 17:01 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.11.2016, 17:19 UTC przez Kir Nalto.)
(21.11.2016, 16:56 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Na stronie ESO edycja gold da 99,95zł - zawsze 10 w kieszeni 
https://account.elderscrollsonline.com/store
W tej grze fabuła jest na prawdę mocna, więc myślę, że takie dlc jak Gildia Złodziei jest jak najbardziej warta swojej ceny Szczególnie jak ktoś uwielbia plądrować wszystkie domki, skrzynie itd. - można się bardzo szybko dorobić kasiory, na np. konia 
Rasa imperialna to taki jack of all trades, miała sens, kiedy inne rasy były przypisane do danego aliansu, przy One Tamriel nie ma to już takiego znaczenia.
Co do endgamu - dungeony na dwóch różnych poziomach, triale, za które się jeszcze nawet nie zabrałem, no i PVP, które jest dosyć unikalne w skali MMO 
Plądrować można też bez dodatku (drzewko lagerdmain) i tak się dorobiłem konia rok temu jak nie było tego dodatku
https://www.youtube.com/watch?v=yiCcIV9e1ng
Będziecie zakładać osobny kanał na TS?
Liczba postów: 818
Liczba wątków: 14
Reputacja:
105
Platforma:
CMDR: Nizm0
.png) .png) .png) .png) .png) .png) .png)
Bo dobra zanabyłem TESO Gold  ale mam napięty plan powrotu do bańki przez Sag A* więc będzie musiał chwilę poczekać :/
No i zainstalowało mi się (samo!) TESO wczoraj. Co za zbieg okoliczności...
Liczba postów: 3,091
Liczba wątków: 62
CMDR: Quarion
(22.11.2016, 09:44 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): No i zainstalowało mi się (samo!) TESO wczoraj. Co za zbieg okoliczności... 
Liczba postów: 2,183
Liczba wątków: 59
Reputacja:
212
Platforma:
CMDR: DYoda
Pewnie i tak nie znajdę czasu ale czy Tamriel Unlimited to najnowszy dlc czy co ?
22.11.2016, 12:01 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.11.2016, 12:03 UTC przez Kir Nalto.)
(22.11.2016, 11:41 UTC)DYoda napisał(a): Pewnie i tak nie znajdę czasu ale czy Tamriel Unlimited to najnowszy dlc czy co ?
Tamriel unlimited to update dla wszystkich -podstawka. Wprowadza różne nowości i znosi restrykcje dla frakcji (można grać razem PVE niezależnie od wybranej frakcji), level scaling itd. Bardzo wiele się zmieniło na plus.
Liczba postów: 2,183
Liczba wątków: 59
Reputacja:
212
Platforma:
CMDR: DYoda
Tzn że jak dzisiaj kupię TESO Gold to muszę też kupić unlimited czy nie ?
Nie, kupujesz zwykłą wersje - masz Unlimited
Kupujesz golda - masz Unlimited + DLC
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
|