TESO (darmowy dłuuuugi weekend)
(21.11.2016, 12:45 UTC)2M1R napisał(a): Kupiłem edycje gold... Smile

No to mamy, że tak powiem, konia! Fajnie Smile

Nie mamy za to (co mnie zdziwiło):
- rasy imperialnej do wyboru (podobno i tak Nord podobny i wystarczający)
- grupowego Dungeona: Ruiny Mazzatunu
- grupowego Dungeona: Kolebka Cieni.
Odpowiedz
No cóż ściągnąłem jakoś w czwartek czy piątek z myślą że obadam przez weekend, niestety wyszło jak zawsze i nawet nie włączyłem gry(kompa) Sad często mnie ciągnęło do TESO więc chyba zakupię, widzę że będę miał z kim pograć jak już znajdę czas przysiąść Smile
Odpowiedz
Nie po to kurna kupuje golda za 112 zeta aby nie mieć pełnej gry... W ciula ludzi robią...

Sorry za rage Smile
Odpowiedz
(21.11.2016, 15:00 UTC)2M1R napisał(a): Nie po to kurna kupuje golda za 112 zeta aby nie mieć pełnej gry... W ciula ludzi robią...

Sorry za rage Smile

To drobnostki za parę złotych dosłownie. Ale mnie też nieco to zniesmaczyło... Ale konia mamy! Biggrin
Odpowiedz
Czyli co warto kupić wersję Gold? czy Tamriel Unlimited wystarczy? Czy też Gold zawiera Tamriel Unlimited + jakieś dodatki? bo się w tym gubię :/
Odpowiedz
(21.11.2016, 15:11 UTC)Nizm0 napisał(a): Czyli co warto kupić wersję Gold? czy Tamriel Unlimited wystarczy? Czy też Gold zawiera Tamriel Unlimited + jakieś dodatki? bo się w tym gubię :/

Tamriel Unlimited to oficjalna nowa podstawowa wersja. Wersja GOLD zawiera Tamriel oraz cztery większe DLC:
- Dark Brotherhood
- Thieves Guild
- Orsinium
- Imperial City
+ koń (w grze kosztuje dość sporo - przez parę dni nie uciułałem nawet na połowę, ale ciuła się przyjemnie)

Na Steamie ceny:
- Tamriel Unlimited = 9,90 E (ok. 40 zł)
- Gold Edition (Tamriel Unlimited + 4 DLC) = 25,00 E (ok. 110 zł)

Oddzielnie gdybyś chciał kupić te cztery dodatki z GOLD EDITION później - to jak się orientowałem cena będzie podobna. Zawartości podstawki starczy na spoooooro czasu zabawy.

Ja kupiłem od razu GOLD bo:
1. 2M1R, Fenyl - mają już te 4 DLC i jak będą chcieli się wybrać gdzieś razem to mi by było przykro że nie mogę z nimi Smile
2. pewny zakup w promocji na Steamie
Odpowiedz
Daję tej grze drugą szansę ale... rozpocząłem grę Bosmerem, jestem na jakiejś wyspie i gdzie znajdę lub kupie jakiś łuk do cholery ? Znalazłem już broń dwuręczną, 2 jednoręczne - miecz i buławę, staffa, shielda, a gdzie jest mój łuk?!
Odpowiedz
(21.11.2016, 15:58 UTC)Haji-me napisał(a): Daję tej grze drugą szansę ale... rozpocząłem grę Bosmerem, jestem na jakiejś wyspie i gdzie znajdę lub kupie jakiś łuk do cholery ? Znalazłem już broń dwuręczną, 2 jednoręczne - miecz i buławę, staffa, shielda, a gdzie jest mój łuk?!

Jak znajdę to Ci podrzucę Smile
Nick: robcza (postać - Robinus One)
Odpowiedz
(21.11.2016, 15:11 UTC)Nizm0 napisał(a): Czyli co warto kupić wersję Gold? czy Tamriel Unlimited wystarczy? Czy też Gold zawiera Tamriel Unlimited + jakieś dodatki? bo się w tym gubię :/

Nic oprócz podstawki Tamriel Unlimited nie trzeba. Resztę można kupić jak ktoś chce zaczynać grę od... drugiej strony Wink. DLC nie mają wpływu na rozgrywkę dla nowych graczy. DLC to nowe lokacje, kilka dungów i jeden solo dung Maelstrom Arena. Ale zanim wbijecie 50 level to trochę zejdzie i nawet na "end game" bez DLC też jest od groma zajęć.
Odpowiedz
(21.11.2016, 16:30 UTC)Kir Nalto napisał(a): nawet na "end game" bez DLC też jest od groma zajęć.

Jakich? Co można robić po wbiciu max lvl? Tak ze szczegółami bym poprosił Biggrin.
Odpowiedz