Skyrim
Fajne fotki ale z tych dwóch z ENB czy bez to chyba wolę tą bez Tongue. Kolory wydają się bardziej naturalne.
Odpowiedz
Ja to tylko tu zostawię...

--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Jak dużo zostało już w tym modzie zaimplementowane? Czy można już na poważnie grać?
Odpowiedz
Nie, to tylko teaser. Najpierw SkyWind idzie na tapetę z tego co wiem.
--

Odpowiedz
(13.10.2016, 17:45 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Ja to tylko tu zostawię...

Niby spoko. Nie wiem czy to ze względu na wczesną wersję czy tak ma być ale wygląda to jak obek z modelami postaci ze Skyrima. Mam nadzieje że jednak poprawią grafikę bo jeżeli będzie to tak wyglądało to niezbyt widzę sens grania w tą modyfikację szczególnie gdy do Obliviona mam paręnaście tysięcy modyfikacji.

No i jeszcze kwestia różnic mechaniki w Skyrimie i Obku aczkolwiek dotyczy to także modyfikacji Skywind. W Skyrim wywali sporą ilości umiejętność. W tym magię Mistycyzmu, której nie mogę im odżałować. Zastanawiam mnie czy po prostu oleją tą kwestię czy może wprowadzą stare umiejętności. Tu szczególnie cieszyłbym się gdyby dodali klasę pancerzów średnich i rozdzieli na parę drzewek bronię.
[Obrazek: 2760.png]
Odpowiedz

11,5 GB - właśnie się pobiera Smile
Odpowiedz
(27.10.2016, 10:37 UTC)Robinus napisał(a): 11,5 GB - właśnie się pobiera Smile
Nie to zebym sie czepial, ale czym tu sie podniecac, skoro Skyrim w ten sposob wygladal juz kilka lat temu dzieki dostepnym modom. No chyba, ze grasz na konsoli, wtedy rozumiem sens pobierania edycji specjalnej i zwiazana z tym radosc.
Odpowiedz
(27.10.2016, 10:50 UTC)Tesu napisał(a):
(27.10.2016, 10:37 UTC)Robinus napisał(a): 11,5 GB - właśnie się pobiera Smile
Nie to zebym sie czepial, ale czym tu sie podniecac, skoro Skyrim w ten sposob wygladal juz kilka lat temu dzieki dostepnym modom. No chyba, ze grasz na konsoli, wtedy rozumiem sens pobierania edycji specjalnej i zwiazana z tym radosc.

64-bit, that is all. Smile
--

Odpowiedz
Przejście na architekturę 64 bitową może otworzyć szerokie pole do popisu środowisku modderskiemu.
Odpowiedz
A przede wszystkim - zanim się znudzę montując i testując sto modów - może w końcu pogram! Smile
Odpowiedz