Battlefield 1 - opinie i oczekiwania
No więc wiadomo już, że następny Battlefield (1) będzie osadzony w świecie pierwszej wojny światowej. Nie wiem czy widzieliście już zwiastun ale dajcie cynk kto jest ta grą zainteresowany i czy Wam się ten pomysł podoba. Mnie odpowiada, czekam na jakieś game playe i zobaczymy co będzie dalej..

[Obrazek: mwqa7tM.png]
Odpowiedz
Pomysl mi pasuje. Ale jakbym zaczal grac w BF1 to pewnie porzucilbym ED.
Odpowiedz
Pewnie się skuszę.
Odpowiedz
Jak dla mnie to to jest strzał w dziesiątkę.
Nie jakieś futurystyczne bajery, technologiczne fantastyczne gadżety, tylko brutalna starodawna walka.

Liczenie nabojów, używanie bagnetu, okopy - będzie moc!

Mimo, że jakoś zraziłem się do serii przez brak balansu na mapach, przez "kampienie" snajperów i tą powtarzalność, która powoduje że początkujący gracz niewiele ma do powiedzenia na mapie, którą weteran ma w jednym palcu...

Jakkolwiek bym się nie przekonywał, prawda jest taka, że kupię zaraz po premierze Smile
Odpowiedz
Ma nadzieje ze będzie lepsze od The Division które było fajne ale jak kumple byli na rożnych poziomach nie dało się grać razem co u mnie zabiło radość z gry i dałem sobie spokój.

Pewnie ja tez kupie nowego BFa i może uda się nawet nazbierać husarski pełny squad bo ta gra jest stworzona do taktycznej walki z kumplami Smile
Odpowiedz
Łe, mnie jakoś te strzelanki PVP nigdy nie kręciły :/

Nie moja bajka Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Trailer jest przegenialny ale ja raczej nie przypadam za strzelankami więc nie zagram. Przytoczę z kolei komentarz jaki znalazłem gdzieś w sieci, może nie słowo w słowo, ale ktoś napisał, że bardzo liczy, że ta gra się uda, zostanie dobrze oceniona będzie świetna i się super sprzeda, bo być może wtedy wielkie studia zauważą, że warto eksperymentować a nie dawać nam co roku odgrzewane kotlety.

Odpowiedz
Tadek, to jest odgrzewany kotlet, tak jak Far Cry Primal czy jak to było, co z tego, że trochę inne bronie Smile Trochę inaczej wygląda sceneria bo 1sza wojna, ale na 100% rozgrywka to będzie kolejny BF, przecież nie stworzyli nic nowego. Wygląda bardzo ciekawie, ale prawie każdy trailer wygląda bardzo ciekawie, robią je spece od Ciekawości Smile

Ja tak, w B3 i B4 grałem pewnie po 500 godzin, ale ostatnio zapał mi opadł, zwłaszcza do kupowania przy premierze, tak się patrząc jak się palili niektórzy na The Division, zapłacili sporo i po trzech tygodniach pies z kulawą nogą w to nie gra, więc ja sobie może kupię jak będzie za 30 PLN kiedyś i w bonusie będę miał już błędy naprawione (zawsze są jakieś błędy Smile )
Odpowiedz
(07.05.2016, 10:53 UTC)2M1R napisał(a): ... może uda się nawet nazbierać husarski pełny squad bo ta gra jest stworzona do taktycznej walki z kumplami Smile
To by było git Smile

(08.05.2016, 08:12 UTC)Baton napisał(a): Tadek, to jest odgrzewany kotlet, tak jak Far Cry Primal czy jak to było, co z tego, że trochę inne bronie Smile Trochę inaczej wygląda sceneria bo 1sza wojna, ale na 100% rozgrywka to będzie kolejny BF, przecież nie stworzyli nic nowego. Wygląda bardzo ciekawie, ale prawie każdy trailer wygląda bardzo ciekawie, robią je spece od Ciekawości Smile

To prawda, dlatego nie kupiłem Hardline, która w mojej opini była zwykłym DLC do BF4 za cenę pełnej gry, ale to samo tyczy się niemal każdej tego typu serii. Zmiana map, grafiki, broni i pojazdów i już jest nowa gra. Mnie osobiście mechanika BFa odpowiada i fajnie będzie pograć w tą grę w innej scenerii. Ciekawe jak będzie z końmi, bo potwierdzili, że będzie można na nich jeździć (tak apropos Husarii Smile )
[Obrazek: mwqa7tM.png]
Odpowiedz
Niby tak, ale ja tutaj też patrzę na studio. Gry ubisoftu wszystkie są takie same i można się było spodziewać tego, że z Primala nic ciekawego nie wyjdzie (kolejna gra ubisoftu), z kolei temat pierwszej wojny nigdy nie był poruszany w wysokobudżetowym fpsie, a Dice cenię, choćby za świetnego Catalysta, w którego juz miałem okazję grać i mi sie spodobał Smile

Odpowiedz