CG na dane eksploracyjne.... w Formidine Rift
Słonko wstaje, czas na wycieczkę Smile
[Obrazek: mZPFuCS.jpg]
Odpowiedz
Powodzenia pilocie! Super zdjęcie Smile
Odpowiedz
Powodzenie Pilocie!!
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
Dzieje sie, że hej, jakieś tajemnicze beacony odnalezione, w Conflux na razie 3, szukamy czwartego Smile
[Obrazek: hQkOSJX.jpg]

(19.11.2016, 15:16 UTC)Brachu napisał(a): Powodzenie Pilocie!!

dzięki Smile
Odpowiedz
Kurczaczek, niby mam nie daleko, a że weekend zajęty przez rodzinę to się pewnie nie wyrobię Sad szkoda, znajdźcie coś ciekawego za mnie Tongue
Odpowiedz
Ja przeleciałem dopiero jakieś 2k... Zobaczymy jak z czasem na grę będzie w tym tygodniu.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Ja się pokręciłem. Niestety w sobotę się okazało, że te CG przyjmują każde dane eksploracyjne a nie tylko te z wyszczególnionych miejsc, a wszystkie satelity zostały już odnalezione, więc nie wiem czy jest sens tam lecieć, ale zawsze miło zwiedzić Smile Ja już opuściłem Conflux.
Odpowiedz
Aaa, czyli już po jabłkach... Jest gdzieś na FF opisane to wszystko? Zaciekawiony jestem tym wątkiem lore!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Na razie odnaleziono beacony wysyłające sygnał, nijak to nie oznacza, że sprawa zakończona. Co do wątku to można postudiować ten, ale jest niezły chaos Smile
FF
Odpowiedz
No cóż, planuję powrót do HR jakoś pod koniec miesiąca pod warunkiem że uda mi się w weekend trochę czasu przy kompie spędzić, może się załapię jeszcze z danymi Smile
Odpowiedz