Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
Koncze orke by zdobyc prismatic shield, juz kiedys mialem dostep ale kasy malo bylo i kupilem tylko jedna sztuke, co byscie proponowali pozniej? Jakis sensowny opis giftow od powersow by sie tez przydal
Odpowiedz
No pytanie banalne jak na 3-letni staż , ale jako że nigdy nie grałem w grupie/wingu...  to po prostu nie wiem ... :

1. Lasery leczące ?  skąd ? czy u któregoś Powersa ?
2. czy te lasery leczące to działają tylko w Wingu ? czy też może mogę wpaść i prać w kogoś z Husarzy bez przeszkód ?

edit:
uprzedzając wszystkich z poczuciem humoru Wink :
wiem że nie mogę w nikogo prać bo nie mam akurat sprawnego komputera Wink

edit 2 :
@Scarlet Yuri - dziękuję +rep
[Obrazek: 134513.png]

[Obrazek: 134513.jpg]
Odpowiedz
Eksperymentalny efekt dla Beam Laserów, Regeneration Sequence/Concordant Sequence. Pierwszy przyspiesza regenerację, drugi odnawia tarcze zamiast zadawać obrażenia. Działają tylko na wing memberów
[Obrazek: 84385.jpg?1742401934]
Odpowiedz
(01.02.2018, 12:58 UTC)Scarlet Yuri napisał(a): Eksperymentalny efekt dla Beam Laserów, Regeneration Sequence/Concordant Sequence. Pierwszy przyspiesza regenerację, drugi odnawia tarcze zamiast zadawać obrażenia. Działają tylko na wing memberów

@Scarlet Yuri
Chyba odwrotnie Smile Regeneration Sequence odnawia tarcze, Concordat Sequence  przyspiesza regenację tarczy po oddaniu strzału w wingmana Smile
Odpowiedz
Mam 2 pytania:
1. Elite Dangerous kupilem na steamie, Horizons tam nie widze, ale rozumiem ze nie ma problemu kupienie go osobno i po prostu zainstalowanie?
2. Czym jest open beta 3.0? Zupelnie nowa gra? W sencie jak latam w becie to nie widze graczy ktorzy aktualnie graja w "normalna" wersje?
Odpowiedz
(02.02.2018, 07:21 UTC)cyberain napisał(a): Mam 2 pytania:
1. Elite Dangerous kupilem na steamie, Horizons tam nie widze, ale rozumiem ze nie ma problemu kupienie go osobno i po prostu zainstalowanie?
2. Czym jest open beta 3.0? Zupelnie nowa gra? W sencie jak latam w becie to nie widze graczy ktorzy aktualnie graja w "normalna" wersje?

A kupiłeś podstawkę czy Elite Dangerous: Commander Deluxe Edition?  Jeśli to drugie to już masz zawarte w tym Horizons. Jeśli nie, to przez bibliotekę gier steam --> Elite Dangerous przejdź do odnośnika DLC i tam powinieneś znaleźć Elite Dangerous: Horizons Season Pass (to jest właśnie Horizons).
BTW Sprawdziłem w sklepie steam i ja widzę Horizons:

Open beta 3.0 jest na chwilę obecną testem nowego kontentu do ED. Ma osobną instalkę i  nie ma wpływu na grę w podstawkę i Horizons. Po skończonej becie, save w nim zawarty zostanie usunięty.
[Obrazek: 84838.png]
Odpowiedz
Dzieki, to musze dokupic Horizons w takim razie.
Odpowiedz
(02.02.2018, 07:58 UTC)cyberain napisał(a): Dzieki, to musze dokupic Horizons w takim razie.

To jeśli chcesz kupować teraz, to radzę się pospieszyć. Jeszcze niecałe 10h na steam promocja. Nie wiem jak na sklepie frontiera . Na humblu już się skończyła promocja.
[Obrazek: 89334.png]
Odpowiedz
Hmm, a mnie do tej pory zastanawia jedna rzecz. Do czego służy ten scanner, czy jak to nazwać?

[Obrazek: RspC631.png]
Odpowiedz
(03.02.2018, 11:24 UTC)Haji-me napisał(a): Hmm, a mnie do tej pory zastanawia jedna rzecz. Do czego służy ten scanner, czy jak to nazwać?

[Obrazek: RspC631.png]

To jest wizualna reprezentacja sygnatury cieplnej statku .
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz