Ankieta: Weźmiesz udział w zabawie?
Tak
Jeszcze nie wiem
Nie
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
[URODZINY TWH] Wielki wyścig imienia Mirosława Hermaszewskiego!
(14.11.2017, 19:58 UTC)Pajk napisał(a): A nie powinny się liczyć nasze czasy z wyścigu "stock" (przepraszam za terminologie modelarską z dyscypliny, której byłem przedstawicielem Polski do EFRA) - przecież lecieliśmy uczciwie wszyscy (no, może poza @Seba312 taranującym wszystko na swojej drodze - od belugi w slocie po cobrę na padzie - cheater jeden), to może te wyniki powinnismy dopisać w ramach fair play bez screenów, które w ferworze walki się pozapominaliśmy porobić - Arnulowe 21 minut na pewno będzie TOP1!

Tak jak Fenyl napisał - zasady to zasady. Jak ktoś robił screeny, to może wysłać zgłoszenie, ale bez tego nie da rady.

(14.11.2017, 20:55 UTC)Arnul napisał(a): Zgłoszeń może być więcej niż jedno jak się poprawi wynik.?

Pewnie!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(14.11.2017, 20:44 UTC)Pajk napisał(a): Znaczy co, gwizdnął na belugę i się sama przesunęła?
Może być, ale ja mam zcheatowanego 126p z superwypaśnymi broniami itd., więc się chętnie piszę na taki pojedynek - żadnego wycofania oskarżenia - podejmuję rękawicę  Biggrin

Miałem na myśli stokowego Sidka świeżo po zakupie Smile. Jeśli mamy się zmierzyć w  inżynierowanych to będę musiał jakiegoś przygotować. Smile. Dam Ci znać na PW i się umówimy Tongue.  Przepraszam wszystkich za Blush offtop.
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem.
A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki.
[Obrazek: 34417.png]
Odpowiedz
Lista biorących udział powiększa się! 

Dodałem też informację o nagrodach:

NAGRODY

Zwycięzca w każdej kategorii otrzyma zestaw unikatowych podkładek pod coś mocniejszego:

Nagrody są dla pierwszych pilotów z każdej kategorii, wg poniższych tabel. 

WYNIKI

[Obrazek: hermaszewski_nov15_adder.png]

[Obrazek: hermaszewski_nov15_ffa.png]
--

Odpowiedz
Jestem w systemie startowym i nie ma Life Support 2D, to tak informacyjnie. Dzisiaj przelot testowy jutro startuję na poważnie Biggrin
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
(14.11.2017, 19:58 UTC)Pajk napisał(a): A nie powinny się liczyć nasze czasy z wyścigu "stock" (przepraszam za terminologie modelarską z dyscypliny, której byłem przedstawicielem Polski do EFRA) - przecież lecieliśmy uczciwie wszyscy (no, może poza @Seba312 taranującym wszystko na swojej drodze - od belugi w slocie po cobrę na padzie - cheater jeden), to może te wyniki powinnismy dopisać w ramach fair play bez screenów, które w ferworze walki się pozapominaliśmy porobić - Arnulowe 21 minut na pewno będzie TOP1!

21 minut nie da rady, a na wyścigu miałem czas: 47:52.
Co do Buckyball Racing to nasz husarski wyścig nie byłby zaliczony nawet ze screenami bo trzeba startować ze stacji, a my zaczynaliśmy wszyscy poza stacją.
Odpowiedz
@Arnul - jak nie Ty, to kto?
Odpowiedz
Hahaha pajk, to czasy były godzina 21:15:13 na przykład Biggrin
Odpowiedz
No to wiem, ale nadal wierzę w Arnula. Też spróbuję Bulwą bez tarcz polecieć, ale najpierw karto opchnę.
Odpowiedz
Poleciałem, ale na ostatnim odcinku mi brakło paliwa, to sobie jumpnąłem. Teraz doczytałem, że to jednak cheat jest, to nie zgłaszam.
Przy okazji - miałem okazję poznać generała Hermaszewskiego - przemiły starszy pan, do tego straaaszny kobieciarz. Rozmawiałem z nim na tematy bardzo poważne - jedną rzecz powiedział bardzo ciekawą, zresztą to była odpowiedź na moje pytanie w kwestii światopoglądu - całkiem mnie zaskoczył tym, że lot w kosmos przewrócił jego wyobrażenia na temat wiary - twierdzi, że z kosmosu to wszystko wygląda bardzo poukładane, przemyślane. I tak mu nie wierzę.
Odpowiedz
Mamy aktualizację tabel!

Na listach kilka znanych nicków Smile

@Arnul, @Kritzozz, @Scarlet Yuri, @Morlokus, @Maciej 1982 Smile

[Obrazek: hermaszewski_nov17_adder.png]

[Obrazek: hermaszewski_nov17_ffa.png]
--

Odpowiedz