Ankieta: Weźmiesz udział w zabawie?
Tak
Jeszcze nie wiem
Nie
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
[URODZINY TWH] Wielki wyścig imienia Mirosława Hermaszewskiego!
Mamy już pierwszych uczestników!

[Obrazek: hermaszewski_nov12_adder.png]

[Obrazek: hermaszewski_nov12_ffa.png]
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Są kolejne czasy:

[Obrazek: hermaszewski_nov13_adder.png]

[Obrazek: hermaszewski_nov13_ffa.png]

Ja dzisiaj zgłosiłem czas 49:28 w klasie Adder Smile

Do poprawy, ale na początek jestem zadowolony!
--

Odpowiedz
Obsidian Ant zareklamował nasz event w swoim ostatnim filmie Smile

--

Odpowiedz
Zepsułeś linka szefie Smile fixed
Odpowiedz
Fixed
--

Odpowiedz
A nie powinny się liczyć nasze czasy z wyścigu "stock" (przepraszam za terminologie modelarską z dyscypliny, której byłem przedstawicielem Polski do EFRA) - przecież lecieliśmy uczciwie wszyscy (no, może poza @Seba312 taranującym wszystko na swojej drodze - od belugi w slocie po cobrę na padzie - cheater jeden), to może te wyniki powinnismy dopisać w ramach fair play bez screenów, które w ferworze walki się pozapominaliśmy porobić - Arnulowe 21 minut na pewno będzie TOP1!
Odpowiedz
(14.11.2017, 19:58 UTC)Pajk napisał(a): A nie powinny się liczyć nasze czasy z wyścigu "stock" (przepraszam za terminologie modelarską z dyscypliny, której byłem przedstawicielem Polski do EFRA) - przecież lecieliśmy uczciwie wszyscy (no, może poza @Seba312 taranującym wszystko na swojej drodze - od belugi w slocie po cobrę na padzie - cheater jeden), to może te wyniki powinnismy dopisać w ramach fair play bez screenów, które w ferworze walki się pozapominaliśmy porobić - Arnulowe 21 minut na pewno będzie TOP1!

Wypraszam sobie podobne insynuacje! Smile. Ja żadnej Cobry Mk3 nie staranowałem, wprost przeciwne - wyleciałem przed stację i ponownie poprosiłem o przydzielenie landing pada. Wobec pcowyższego nazywanie mnie cheaterem jest krzywdzące. Proszę o wycofanie  oskarżenia lub udzielenie satysfakcji na ubitej przestrzeni. Sidewinder vs  Sidewinder :SmileTongue
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem.
A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki.
[Obrazek: 34417.png]
Odpowiedz
(14.11.2017, 19:58 UTC)Pajk napisał(a): A nie powinny się liczyć nasze czasy z wyścigu "stock" (przepraszam za terminologie modelarską z dyscypliny, której byłem przedstawicielem Polski do EFRA) - przecież lecieliśmy uczciwie wszyscy (no, może poza @Seba312 taranującym wszystko na swojej drodze - od belugi w slocie po cobrę na padzie - cheater jeden), to może te wyniki powinnismy dopisać w ramach fair play bez screenów, które w ferworze walki się pozapominaliśmy porobić - Arnulowe 21 minut na pewno będzie TOP1!

To był nasz wyścig, a zasady Buckyball są jasne, screen muszą być Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Znaczy co, gwizdnął na belugę i się sama przesunęła?
Może być, ale ja mam zcheatowanego 126p z superwypaśnymi broniami itd., więc się chętnie piszę na taki pojedynek - żadnego wycofania oskarżenia - podejmuję rękawicę Biggrin
Odpowiedz
Zgłoszeń może być więcej niż jedno jak się poprawi wynik.?
Odpowiedz