Liczba postów: 1,283
Liczba wątków: 47
Reputacja:
115
Platforma:
CMDR: Yata_PL
(26.09.2017, 21:27 UTC)Dr.Kobayashi napisał(a): lubie to uczucie gdy po niemalże 3 latach siadasz do ED i jest jak za pierwszym razem.
yyy ze jak ? rozumiem ze miałeś bliskie spotknie III stopnia i czas tam Ci płynął inaczej
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
Liczba postów: 107
Liczba wątków: 2
Reputacja:
8
Platforma:
CMDR: PanTwardowski76
Chyba cos poprawili z serwerami, ale kasa leci obledna, za zwykly przewoz towarow mkzna wyviagnac za skok 4 banieczki bez klopotu, nie w jesnej ale w kilku misjach, tak ze 20 baniek juz wpadlo mimo ze poczatkowo gra sie wysypywala i skroila mnie za mandaty za porzucenie misji.
Albo bedzie niezla jatka ze tak sypneli kasa albo im sie ksiegowosc upiła, w tym tempie zrobie handlowa elitke za kilka dni, brakuje jeszcze 60% do wbicia
(26.09.2017, 22:06 UTC)Doom_days napisał(a): Poznajcie Stefana, przyjaznego thargoida. Niestety krzyżacki najazd Fenyla de Lechia popsuł moją nową przyjaźń ze Stefanem ale spędziliśmy około 15 min patrzą się na siebie 
PS: Jako komuś się chcę to może odszyfrować te zakodowane wiadomości w sumie są 4.
Rozszyfrowali: to jest octal code (ósemkowy?), a wiadomość brzmi: Hull Stress: Factor uncertain
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat