Galnet PL i Galnet Radio - dyskusja ogólna
Piszę tutaj bo jak już wspomniałem mam ostatnio ograniczony czas na zabawę. I z tego względu mam pytanie od Batona, czy dasz radę w większym stopniu (będę się starał czasami coś przetłumaczyć) ciągnąć tłumaczenia czy szukamy kogoś chętnego ?
Odpowiedz
Martwisz się o te dwa newsy które tłumaczymy tygodniowo? Smile Ja raczej staram się sam wymyślać jakieś, żeby cokolwiek było.
Co prawda to prawda, jakbyśmy mieli robić te newsy o zakońćzeniu CG to możemy kogoś poszukać, ja nie widzę sensu za bardzo w ich zamieszczaniu, więc bym to zostawił, jak oglądam angielski galnet to się po prostu zrobiła tablica z otwarciem i zamknięciem CG, trochę smutno.
Odpowiedz
Jesli cza cos pomoc pisac nowego/innego/tlumaczyc to dajcie znac. Przez chwile myslalem zeby zaczac cykliczne opowiesci "matematyczne podroze czyli trapezem po galaktyce" i przeprowadzac wywiady albo pisac cos o wycieczkach miejscach wartych odwiedzenia tak jak wczoraj rozmawialismy o sycylii.
Moze by cos z tego wyszlo
Odpowiedz
[Obrazek: v3L9k4f.jpg]

Radio trwa. hciałoby się rzec - "nie chce umrzeć" Smile

"Mniej gadania, więcej grania" - przyciągnęło zagranicznych słuchaczy, którzy wypełniają luki po ludziach takich jak ja.
Tworzyłem i słuchałem z myślą o polskich wiadomościach, a teraz projekt zaczął żyć własnym, muzycznym życiem.

Od kilku dni staram się więc nieco "odświeżyć markę". Zaczęło się od usuwania nudnych, wygranych kawałków, dodawania nowych utworów, skierowania "Rockowego Poranka" na bardziej tajemnicze, progresywne tory, przyspieszenia ambientowej ramówki nieco mocniejszymi i szybszymi rytmami i w końcu - to co widzicie powyżej

otwarty został tunel czasoprzestrzenny, przez który muzyka z nocnych "Soundtracków" i "Rockowego Poranka" przesącza się do dziennej ramówki.

Zmian jest tyle, że spokojnie można je nazwać:

GalNet RADIO 3.0

Do usłyszenia, Piloci!
Odpowiedz
Brawo, więcej życia pomoże, trzy godziny temu włączyłem radio w pracy i po 5 minutach przyszła nasza sekretarka i się spytała, czy mam depresję, że słucham takich rzeczy Smile Już myślałem, że będę musiał zbierać podpisy pod petycją, a tu proszę, samo się dzieje :>
Odpowiedz
(29.08.2017, 16:04 UTC)Baton napisał(a): Brawo, więcej życia pomoże, trzy godziny temu włączyłem radio w pracy ...

Aaaaa, to Ty...

Biggrin
Odpowiedz
O Redaktorze, a jednak coś się dzieje Smile

nie pozapominałeś co i jak w radionomy ogarnąć? Wink
[Obrazek: p0nJHNW.png] 
Odpowiedz
(29.08.2017, 17:22 UTC)Kethrax napisał(a): O Redaktorze, a jednak coś się dzieje Smile

nie pozapominałeś co i jak w radionomy ogarnąć? Wink

Hehehehe. 

Sprzątanie nie pomogło, bajzel większy niż wcześniej. Łatwo nie jest. Smile

Redaktorze. Smile
Odpowiedz
Biggrin nice
Odpowiedz
Mam apke na telefon. W sumie to nie zasypiam bez niej;-D
Odpowiedz