Poważne Plądrowanie Galaktyki. Czyli o tym, że warto mieć głupie marzenia.
Miałem ochotę Ci coś przykrego napisać, ale się powstrzymałem.
A ile pamiętam, to nie pierwszy raz gdy wybuchasz "sam z siebie".

To teraz, w ramach nauczki - ruszaj, ruszaj złożyć podpis.
Nie ma co czekać.
Odpowiedz
Lece, lece - z Colonii to tylko 20.000 ly więc wieczorkiem będę na miejscu. Nawet znalazłem plus tej sytuacji. Przeskanuję sobie teraz ostatnią planetę i jej księżyce a zostawię dla innych którąś z tych co wcześniej już poznałem.
Co do moich umiejętności pilotowania to kończą się na startowaniu i locie do przodu. Wszelkie inne manewry itp. to już różnie z tym bywa. W tym konkretnym przypadku troszkę za szybko podchodziłem do powierzchni księżyca, ale myślę sobie spoko tarcza powinna wytrzymać. Tylko patrzę, a ja nie mam włączonej tarczy. No i bęc. 46 earthlikeów, 500+ water worldów zniknęło jak sen jakiś złoty Smile
Odpowiedz
Dlatego trzeba zgłaszać do EDSM Smile W takim razie też tam lecę i spotkamy się na miejscu, mogę zeskanować ten ostatni, może będą jakieś gejzery Smile
Tak swoją drogą dziś widziałem jak gość wskoczył do systemu -3200ly pod Sol, czyli najniższy możliwy i tam jest taki sam ziemniak jak Arnulowy, więc nie są aż takie wyjątkowe .
Odpowiedz
No i mam kłopot. Wróciłem do mojego ziemniaka i teraz drugi raz nic nie mogę zeskanować bo widnieje, że już mam wszystko zeskanowane. Coś można z tym zrobić czy jestem załatwiony?
Odpowiedz
Dziwne... Może zaloguj ticketa?
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Czasami tak jest, że mam zeskanowane, ale jak podlatuję, to się odpala "scanning" i "data...blabla", wygląda, że albo jest bug, albo nie przeskanowałem tym skanerem od planet. Teraz mam takiego buga w systemie, w którym jestem, że mam "unexplored" i nie skanuje nawet z 1Mm. Masakra. Kiedys miałem system, w który wpadłem i wiedziałem, że są pierścienie, bo w nich z Ajro kopaliśmy, a na mapie planety gołe. Musi być jakiś cache, który te bugi produkuje, może wejdź w winga z Batonem i on niech skanuje?

EDIT: - A - Baton spać poszedł o 23:37, kurczę, martwię się o jego zdrowie na Lavecon.
Odpowiedz
Poczekam do jutra. Jak się nie zmieni to dam ticketa. No pierwszy raz Elite na prawdę mnie zasmuciło Sad
Odpowiedz
Pomogło mi teraz wyjście do main menu i powrót - się skanuje w SC i normalnym cruise.
Odpowiedz
Wpadłem do tego systemu, oparłem się lekkiej pokusie zeskanowania Ziemniaka, tylko go oblizałem, zeskanowałem tego ostatniego giganta, którego Arnul zostawił dla gości, ponieważ na jego satelitach nie było wulkanów to ruszyłem dalej w szeroki świat. Jest taka ładna mgławica 3000ly dalej, więc wpadłem zidentyfikowałem 3 księżyce obok siebie, każdy z innymi gejzerami i po 5 minutach znalazłem pierwsze, więc poszedłem spać Smile Lubię stawać na noc przy gejzerach bo często człowiek wstanie i jest całkiem inny widok Smile
Nie martw się Pajk o mnie, może i chodzę spać o 23, ale za to wstaję przed szóstą, więc spędzisz ze mną dużo miłych chwil Wink
Odpowiedz
Wysłałem ticketa, a ci odesłali mnie do supportu. Napisałem im, żeby chociaż mi system z ziemniakiem odblokowali bo na nim mi tylko zależy. I właśnie dostałem odpowiedź.

Rainbow Rainbow Rainbow !!!!!  Oddali mi wszystkie systemy utracone po kraksie i jeszcze pieniądze za rebuy  !!!!!!! Rainbow Rainbow Rainbow

No kocham tego buga :Smile

Wracaaaam  Smile
Odpowiedz