Tanie gry - co kupić w promocji?
Za niecałe 40złociszy F1 2015: https://www.kinguin.net/pl/product/462304/
Ostatnia F1 w jaką grałem to F1 2012, jednak w zasadzie te gry się dużo nie zmieniają.
Kto nie grał, seria F1 to raczej dobra zabawa, niż symulator. Problematykę F1 spłaszczono znacznie, za to akcji i adrenaliny nie brakuje.
Nie oznacza to, że jest łatwo - o, co to to nie - wszystko zależy od poziomu trudności NPC i wł/wył "wspomagaczy".
Klimat F1 pozostał - skąpo odziane niunie, zapach palonej gumy i benzyny....
Nabyłem i czekam na innych fanów wyścigów czy F1 - tryb multi gotowy. Wink
Gram na klawiaturze, ale łatwo pozycji nie oddam!

EDIT: dla niezdecydowanych, ciekawa historia.
Otóż, śledząc świat F1 od lat, zawsze podziwiałem tych ludzi dla których 0,2sekundy to szmat czasu...
Grając w F1 2012 zrozumiałem że to nic takiego - często kończąc okrążenie wiedziałem, np że moje błędy to około 0,3 sekundy czasu mnie kosztowały. Wynik - i bach, rzeczywiście około 0,3sek wolniej niż w poprzednim okrążeniu.
Tu naprawdę walczy się o każdą setną a i najmniejszy błąd może zniweczyć wiele dobrych okrążeń.
Odpowiedz
Baldur's Gate - Enhanced Edition - olać złodziejskiego Steama (19,99€) i inne sklepy (34,99 PLN), w Media Markt jest za 17,49 PLN Biggrin Grzech nie kupić Biggrin
Odpowiedz
Life is Strange: Complete Season za 17,77 zł w GMG!

Podana cena obowiązuje zalogowanych użytkowników.

Life is Strange: Complete Season (Episodes 1-5) – 3.57 GBP (17,77 zł) – Steam

Potencjalnie 3.39 GBP (16,87 zł) jeśli wykorzystacie 5% rabatu za udział w akcji promocyjnej Clash Of The Titles.

[Obrazek: d81e1c85574b4559a743d192dc5adef4.jpg]
Odpowiedz
Pewnie znacie, ale polecam:
https://lowcygier.pl/sledzokazje/
Odpowiedz
S.T.A.L.K.E.R.y ponownie dostępne w promocji na G2A za grosze !

Nic dodać ni ująć tylko kupować.

[Obrazek: 2764.svg] S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl GOG CD-KEY GLOBAL – 1,94 zł
[Obrazek: 2764.svg] S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky GOG CD-KEY GLOBAL – 1,85 zł
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat GOG CD-KEY GLOBAL – 4,31 zł

[Obrazek: latest?cb=20111105055855]
Odpowiedz
Wejdź na oferty i spójrz na cenę z VAT itd. Wink
Odpowiedz
(16.03.2017, 19:28 UTC)Crazied napisał(a): Wejdź na oferty i spójrz na cenę z VAT itd. Wink

ja tam kupiłem, po raz kolejny - miałem na płytkach... ale wygodniej z sieci pobierać... klimat gry + mody pogodowe/polepszające grafikę czynią ta grę nadal świetną...
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
(16.03.2017, 19:28 UTC)Crazied napisał(a): Wejdź na oferty i spójrz na cenę z VAT itd. Wink

Weś przestań Vat od jednego złotego ... sorry ale jak kogoś nie stać zapłacić za grę 2zł to nawet tu nie zagląda. Tylko se zbiera kasę a potem wyłapuje okazje.
Fakt pomyliłem się i biję się w pierś za to że dałem bez vat-u a co to za różnica to tylko 30gr drożej co zresztą widać w cenie końcowej .... normalnie masakra no masakra...

Jak nie pasuje że wyszukuję gry za grosze to napisz mi PM i po problemie ale z tego co wiem wiele osób skorzystało już z moich i innych propozycji i są zadowoleni.

Z drugiej strony to nie jest temat na tak idiotyczna dyskusję.

A wracając do tematu :

DOOM za 98.58 zł z VAT-em !! (ironiczny uśmieszek)
Taniej niż na aktualnej promocji na Steam gdzie jest -50%.

https://www.g2a.com/doom-steam-cd-key-pr...mkey=11t6n

[Obrazek: e0e98b421e2e_doom.jpg]
Odpowiedz
Stalker to zacna gier a szczególnie dobrze smakuje po ''Ołowianym świcie''
Odpowiedz
Na G2A uważałbym. Naciąłem się tam dwa razy na klucze zakupione przy pomocy kradzionych kart kredytowych. Raz jakiś program anti malware, a raz gra na GOG - zablokowali mi dostęp do software'u. G2A co prawda zwróciło mi kasę, ale czytałem wiele artykułów na temat właśnie takich praktyk stosowanych przez użytkowników tego serwisu, przy czym G2A ich nie banuje, co zostało kilkukrotnie udowodnione.

Osobiście przestałem korzystać z ich sklepu, zaglądam za to tu: http://www.cdkeys.com/
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz