Mass Effect : Andromeda

walka zapowiada się przepięknie, nie mogę się doczekać Biggrin
Odpowiedz

"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Hype!!! Premiera już za chwilę. Nie mogę się doczekać! Biggrin

Odpowiedz
No i nie wiem co zrobić, kupić teraz za 185zł czy czekać do premiery i liczyć że nie rypną ceny z kosmosu - 240zł
[Obrazek: 36931.png]

Odpowiedz
Ja właśnie przechodzę poprzednie części, tak żeby być wczutym w Andomedę Biggrin a nuż będzie się jakieś savey przegrywało Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
A ja mam wciaz bardzo mieszane uczucia co do Andromedy. Po pierwszych zapowiedziach bylem bardzo napalony, pozniejsze wczesne materialy wideo z gry mnie do siebie nie przekonaly, a najnowszych nie chce juz ogladac, zeby sobie nie psuc zabawy chocby tym, ze dowiem sie, jak wygladaja niektore miejscowki czy towarzysze. Poki co nie jade hype trainem, ale tytul i tak pewnie kupie na premiere, chociaz nie mam pojecia, kiedy sie za niego zabiore. Wszak na mojej kupce wstydu lezy DeusEx: Mankind Divided, W3: Krew i wino, Tyranny, nowy Torment, Hitman Season 1, do tego jakies mniejsze produkcje i dopiero co zaczete For Honor...
Jak znam zycie predzej jednak siegne po nowy ME niz po Tormenta. Zeby tak byc znowu na studiach i miec duuuzo wolnego czasu...
Odpowiedz
(04.03.2017, 11:03 UTC)Haji-me napisał(a): Hype!!! Premiera już za chwilę. Nie mogę się doczekać! Biggrin

Oszzz!!! Ja głupi!

No oglądnąłem. A taki twardy byłem.

Ale ta esencja klimatu science-fiction, która się wylewa z tych obrazków...
Odpowiedz
(08.03.2017, 14:38 UTC)Mr.Wormy napisał(a): No i nie wiem co zrobić, kupić teraz za 185zł czy czekać do premiery i liczyć że nie rypną ceny z kosmosu - 240zł

Poczekaj do 2019 i kup za 60?
Odpowiedz
Ja poczekam i kupie na promocji w kwietniu bo na 100% będzie gdzieś promocja kwietniowa Wink
Odpowiedz
Nawet jesli, to na wiecej niz 10% upustu w ~miesiac od premiery bym nie liczyl.
Odpowiedz