Liczba postów: 2,183
Liczba wątków: 59
Reputacja:
212
Platforma:
CMDR: DYoda
07.10.2016, 11:59 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.10.2016, 11:59 UTC przez DYoda.)
Może ktoś będzie mi w stanie doradzić.
W najbliższej przyszłości czeka mnie zakum konsoli dla dzieciaków (7 i 4,5 roku), Na starcie grać będą w: Minecraft, jakieś Lego, i pewnie Battlefront.
I tu mam mały problem co kupić i kiedy. Stare PS4, nowe PS4 Slim, PS4 PRO.?
Liczba postów: 922
Liczba wątków: 7
Reputacja:
106
Platforma:
CMDR: Pueblo
RSI Handle: Puebl0
w skrocie, jesli nie bedziesz gral w 4k czy tez psvr, nie ma sensu pchac sie w pro.
Jesli to bedzie typowo pod gry o ktorych wspomniales, to poszukalbym PS4 Slim.
Przemawia przeze mnie PC master race, ale do podanych tytułów kupiłbym im komputer i ewentualnie pady

ale jeżeli już koniecznie PS, to tak jak pisał Pueblo
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Liczba postów: 939
Liczba wątków: 58
07.10.2016, 20:34 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.10.2016, 20:34 UTC przez Rommie_PL.)
Należy pamiętać iż wersja slim jak każda zresztą slim się przegrzewa w niekorzystnych warunkach.
Jak już bym kupował PS4 to raczej starałbym się myśleć przyszłościowo - czyli poczekać do wersji PRO i to ją właśnie bym kupił. Teraz może Ci nie będzie potrzebna ale możliwe, że nadejdzie taki moment, iż się zaczniesz zastanawiać czy nie lepiej było troszkę dołożyć i kupić mocniejszy sprzęt.
Jako posiadacz 8 konsol w domu i stary wyjadacz Ci powiem że jak myślisz o 4k lub VR to wbijaj w PRO ale poczekaj chwilke z zakupem bo piewrwsze wersje maja zawsze jakieś problemy lepiej być ich świadomym. Jak myślisz tylko o dzieciakach to slimka będzie jak znalazł.
"Apacz" z zamiłowania
Liczba postów: 2,183
Liczba wątków: 59
Reputacja:
212
Platforma:
CMDR: DYoda
08.10.2016, 21:55 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.10.2016, 21:55 UTC przez DYoda.)
Z czekaniem to jak to z dzieciakami ... może uda mi się przeciągnąć do gwiazdki. Ale chyba będzie slim, bo ja i tak nie mam czasu na dodatkowe granie, a dzieciaki zanim zaczną narzekać że to nie PRO to pewnie będzie już PS5 na rynku.