Opakowanie zastępcze Shout Box
(06.10.2016, 14:05 UTC)DYoda napisał(a): a coś dla prawdziwych mężczyzn ? Biggrin

seta spirytusu
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

po spirytusie mam wiatry Biggrin
Witam
[Obrazek: VfIky7u.png][Obrazek: ksMw3tO.png][Obrazek: 5bf35Ig.png][Obrazek: fxBjlY4.png][Obrazek: K3dQwqx.png]

(06.10.2016, 14:05 UTC)DYoda napisał(a): a coś dla prawdziwych mężczyzn ? Biggrin

Dyoda, ropy naftowej se kup bańkę, jak to nie udowodni, że jesteś prawdziwym facetem to nie wiem co Smile

Thx Hetmanie, zapodam sobie może na próbę wieczorem. Toto ma nazwę jakąś kultową? Smile
Muszę coś wymyślić Tongue
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

(06.10.2016, 14:47 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Muszę coś wymyślić Tongue

Lord Mysterion
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Ropy już próbowałem ale nie pasuje do ogórków.

Ale w ramach zbliżającego  się kryzysu wieku średniego  zastanawiam  się nad kupnem  porządnej rury, może  coś polecisz jako fachowiec. : )
Rure mi zabrali, więc się leczę według przepisu i całkiem niezłe, zwłaszcza dla odwykowców bo nie da się wypić więcej niż jedno Smile

[Obrazek: KtaaKdP.jpg?1]
Wreszcie w domu ... kanałami musiałem wracać przez to otwarcie nowej galerii handlowej.
Ludzi tam jak by za darmo coś rozdawać mieli ... masakra.
(06.10.2016, 18:22 UTC)Rommie_PL napisał(a): Wreszcie w domu ... kanałami musiałem wracać przez to otwarcie nowej galerii handlowej.
Ludzi tam jak by za darmo coś rozdawać mieli ... masakra.

Ehe, wiem co czym mówisz. Jak u mnie Lewiatana otwierali to rzucili się jakby Corvetty za darmo zrodawali.
[Obrazek: 23516.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości