Przedstaw się
Kojarzę Krapkowice, byłem tam kilka razy z Ojcem, ale to było daaawno temu Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Cześć wszystkim,
Na imię mi Marcin i jestem z północy Polski, a dokładnie z Gdyni.
Przygodę swoją z Elite zacząłem lekko przed premierą, ale nie kupiłem na tyle wcześniej gry, by zostać tym wybranym, który ma dostęp do wielu przywilejów, choć nie jest mi do do szczęścia potrzebne.
Jestem zagorzałym entuzjastą gier, ale o Elite przeczytałem i obejrzałem materiały stosunkowo późno, choć z racji tego, że to jednak niszowa gra, to chyba jestem usprawiedliwiony Smile
W Elite głównie zajmuję się zbijaniem przeciwników w resach itp., ale eksploracja też nie jest mi obca. Nie interesuje mnie handel, no chyba że byłaby do przewiezienia ładownia whisky (znając jednak siebie, to pewnie bym stracił, niż zyskał) Smile
Do Waszego grona przyciągnęło mnie lekkie osamotnienie w tej grze, a poza tym szukam czegoś więcej, niż oferuje w dniu dzisiejszym ta gra. Byłem aktywnym graczem WOW'a, który sporo czasu poświęcał rajdom i innym społecznościowym atrakcjom i który chciał od tego lekko uciec, ale po latach przerwy w kooperacji z innymi graczami trochę mi tego zabrakło. Jestem osobą, która z chęcią weźmie udział we wspólnych wszelakich akcjach - tych większych i mniejszych.
Mimo, że jestem tatą 4 letniego synka, który angażuje mnie we wszystko, to wieczorami mam trochę czasu, by posiedzieć trochę w Elite i to właśnie wtedy mam najwięcej czasu na wspólną zabawę.
To chyba na tyle, pozdrawiam i do zobaczenia online za sterami Smile

P.S. Aktualnie latam FDL'em, a tu macie więcej info po kliknięciu na sygnaturę
Odpowiedz
Witam!
Jestem Paweł rocznik 84, pochodzę z małej miejscowości koło Jeleniej Góry gdzie mieszkam, niestety chwilowo bezrobotny. Interesuję się grami a jakże, muzyka głównie elektroniczną. dobrą książką i filmami zazwyczaj sf i fantasy, czyli podobnie do większości z Was
Pozdrawiam
Waski104
Odpowiedz
To i ja się przedstawię Smile 
Witam wszystkich!
Janusz, rocznik 86 (rok Czarnobyla Tongue ) okolice Torunia, zawodowo i osobiście związany z branżą agriculture  Wink . Z grami związany od jakiś 20lat, jednak mmo i multiplayer dość świeża sprawa. Zainteresowania naturalnie związane z s-f, filmami, grami coraz mniej. W Elicie od stycznia, wcześniej jakoś informacje o tej grze cudem mnie omijały :-/  Moje ulubione zajęcie to bounty hunting, jednakże gdy w skarbcu zaczyna widnieć dno, tankuję T9 i zaczynam wozić czereśnie Biggrin ksploratorem raczej nie jestem... jeszcze. Zawsze chciałem polecieć na drugą stronę galaktyki ale trochę mi szkoda czasu, może kiedyś. Obecnie rozpocząłem niedawno moją przygodę z PP, nie taka łatwa sprawa jak się wydawało. Kiedy czasu mało a mertisy same nie wpadają. Zostały mi jeszcze ze trzy tygodnie, wtedy z miłą chęcią i zapałem zacznę pracować dla naszej frakcji.

Osobiście większość mojego czasu zajmuje praca, poza rolniczo-zarobkową od pewnego czasu remontuje mój dawny pokój na sypialnię dla mojej małżonki, mnie i małej córeczki która pojawi się na tym świecie w styczniu (zakładając, że nie zrobi niespodzianki Wink ). Kiedy mój dzień pełen zajęć kończy się i szefowa jest w dobrym humorze, odpalam mój czarny kombajn, dla kilku chwil relaksu w statku kosmicznym, ewentualnie z szklaneczką zacnego trunku na biurku Cool

Nigdy nie odmowie pilotowi w potrzebie, do zobaczenia w grze Hussarzy Biggrin
Odpowiedz
Yo!
Nowy tu jestem. Pierwszy post składam, więc wypada zacząć od przywitania.
Coś o sobie? Hmm... nie lubię mówić o sobie >.<
Najlepiej wołać na mnie Shinzo, ale wystarczy samo Shin, tudzież ty tam Wink
Lubię dobrą książkę, dobry film i dobrze zjeść. W muzyce preferuję rock, rock'n'roll, blues, jazz, smooth jazz, szanty, ale podchodzę do każdego kawałka z otwartą głową.
Najchętniej opuszczam swoją jaskinię by wyskoczyć na basen, do kina lub na bilard. Lecz z reguły preferuję spokój domowego zacisza.
Interesuję się wszystkim co związane z podbojem kosmosu. Od historii zimnej wojny, poprzez mechanikę orbitalną i programowanie po astrofizykę. Czasem rzeźbię w Blenderze. Czasem wrzucę jakiś filmik na YT. Czasem zlepię jakiegoś moda.
Jeśli idzie o gry to jestem z PC master race. Mam sporo gier w pudełku, na półce, ale zdecydowanie obszerniejszą bibliotekę mam na Steam. Znajdzie się u mnie też parę gier na Origin, czego się niezmiernie wstydzę...
W Elite mam zagranych przeszło 1000h, a gram od premiery. Poza Elite często gram w Space Engineers, albo inne voxelowe ustrojstwo. Swego czasu sporo grałem w Kerbal Space Program i Cywilizację V.
To chyba tyle ^^'
Odpowiedz
O witam kolegę Blenderowca Wink Jest nas już dwóch...
Odpowiedz
Czołem wszystkim,

Wojtek się kłania, czy też Cmdr John Rico. Rocznik dobry bo '82  Smile, obecnie mieszkam w Stargardzie Szczecińskim (już nie długo tylko Stargard) ale to z powodu żony, albo dla niej. Wcześniej mieszkałem w Koszalinie. Czyli nadal w Polsce no ale kto wie jak będzie z jakiś czas...
Zawodowo związany jestem z brażą likwidacji szkód.
Pozwoliłem sobie poczytać najpierw Księge Gości i musze przyznać, jestem zaskoczony że jest tyle osób w podobnym wieku, z podobnymi zainteresowaniami. Dobra książka fantasy, s-f  to podstawa i umila wieczory tak samo jak Elite - choć żona mi czasem przypomina że są ważniejsze rzcczy no a rodzina wymaga czasu. Ale myślę żę raz na jkiś czas się spotkamy w Elite.

P.S: Elita jeszcze pamiętam z Amigi, choc wtedy to Frontier - to była mega gra.
Pozdrawiam Cmdr John Rico
Odpowiedz
O kurna moje miasto... Sorry za off-top Smile
Odpowiedz
Witam,

Na imię mam Jacek , rocznik 1980.
Mieszkam w Piasecznie obok którego kiedyś tam pojawiła się Warszawa
Nałogowy gracz od czasów Atari 2600
Stan liczbowy: +3 istota z Wenus (nie rozumie mojego uzależnienia) i dwa klony (one rozumieją aż za dobrze)
Obecnie swój wolny czas tracę w większości na: Elite Dagerous, Battlefield 4 (Pureclan)
Czas w pracy stara się wykorzystać na Galnet.pl
Kibic NBA, kiedyś Charlotte Hornets,obecnie New Orleans Pelicans
Odpowiedz
Tomek, pełnoletni, będę rywalizował o "zgreda" z Grumanem. ED tuż przedpremierowy, pierwszy kontakt z Elite na Atari 1040STE. Najważniejsza sprawa w życiu - Pani Żona + 2 pociechy. Znam się na wszystkim czyli na niczym, tłumaczyć mi trzeba powoli i dokładnie jak krowie sołtys na rowie. Książki to szeroko rozumiane s-f, muzyka każdy rodzaj byle dobra, lubię dużo i dobrze zjeść, napitkiem nie gardzę. Zaleczony 24/7 - lekarstwo ogródek. Biggrin
Miło mi będzie z Wami polatać.
Odpowiedz