Opakowanie zastępcze Shout Box
(18.07.2016, 09:37 UTC)Brachu napisał(a): Pop prostu w menu Options szukasz zakładki clear save i startujesz od systemu LHS 3447

Tylko wtedy zgromadzona kasa też przepada...
(18.07.2016, 09:35 UTC)Vermill napisał(a): Da się jakoś zresetować combat rank? Mam expert i nie da się spokojnie grać nawet na solo, bo same "koksy" mnie atakują. Będę chyba musiał zacząć grać od zera, na nowym profilu Sad

Nie da się zresetować samej rangi niestety, zacznij od nowego sejwa i tyle. Początki sa bardzo fajne Smile
Wożenie ryby i biowaste yeah
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

(18.07.2016, 09:35 UTC)Vermill napisał(a): Da się jakoś zresetować combat rank? Mam expert i nie da się spokojnie grać nawet na solo, bo same "koksy" mnie atakują. Będę chyba musiał zacząć grać od zera, na nowym profilu Sad

Gorąco polecam reset save'a! Zacznij od zera i spokojnie sobie graj. Bardziej docenisz Elite. W tej grze zdecydowanie nie chodzi o kasę  Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Cytat:Gorąco polecam reset save'a! Zacznij od zera i spokojnie sobie graj. Bardziej docenisz Elite. W tej grze zdecydowanie nie chodzi o kasę

Cholera oszukali mnie od samego początku...
(18.07.2016, 10:53 UTC)Myr0n napisał(a):
Cytat:Gorąco polecam reset save'a! Zacznij od zera i spokojnie sobie graj. Bardziej docenisz Elite. W tej grze zdecydowanie nie chodzi o kasę

Cholera oszukali mnie od samego początku...

ale bez kasy ani rusz.

Mi tak circa 10-12 milionów do Ptyhona brakuje a Ceos/Sothis odpada. Miningiem doczłapę się do pythona

Fajrant :pa:

Dobry

Heloł ewrybody
Hello DYoda