Opakowanie zastępcze Shout Box
Dobry
Kiedy husarze tułacze wracacie z UK ?Smile
ja piszę z komórki na lotnisku Stansted siedząc na całym moim zdobytym przez 11 lat dobytku... chlip chlip.... w jakim regionie Polski jest przyzwoity internet? I gdzie mógłby zamieszkać bojący się samotności socjopata?
potwierdzam, jak szedlem do bramki na lot Rajaner do Bydgoszczy, widzialem jak przeszkuiwali Batona, pozdrowilem go pieknym o7 ale udawal ze mnie nie widzi. 

To tylko czesc tego co wynorali z Batonowych walizek.

[Obrazek: NjAweDE4MDAhdw==,1442656043.jpeg]

BiggrinBiggrin
(24.06.2016, 08:55 UTC)Pueblo napisał(a): mi sie wlaczyl tryb Han Solo, lece tam gdzie kredyty dobre daja Smile

chyba, musisz sie pospieszyc jak chcesz dolaczyc, Robin.

Na ta chwile, wyglada to tak:

.....
Ależ ludzie wygłodniali walk!
Przecież to się zaledwie wczoraj zaczęło!
Ja dzisiaj w pracy do 17:00. Jak siądę za sterami to już pewnie tylko śmieciarki tam będą kadłuby sprzątać...

EDIT:

Uuuuu ale nie pisałeś, że tu tak gorąco...

Od razu po wskoczeniu spotkała mnie interdykcja i typowe "dresiarskie" pytanie "za kim jesteś?" Biggrin
Czy moja nielimitowana amunicja do multicannonów to bug czy jakiś automat dorabiający ją automatycznie z posiadanych materiałów?

Po wystrzelaniu magazynków następuje normalne przeładowanie, ale zapas jest cały czas pełen - 2100szt.
Wygląda na bug. Do zgłoszenia na forum FD.
Nie troszczycie się zbytnio o jutro. Macie do tego prawo. Ale nie uskarżajcie się, gdy jutro was zaskoczy.
John Brunner
W DARAMO jest niezła impreza"

[Obrazek: Screenshot_0389.bmp]

Często wpadają dwa Capital Shipy i walczą między sobą.

Nie wiem wprawdzie czemu zawsze ten imperialny walczy po stronie Federacji i odwrotnie, ale kto by sięczepiał szczegółów jak... taka impreza jest Smile

Pierwszy raz udało mi się przepędzić jednego. 150.000 kredytów do CG wpadło za niego.
Wygląda na to, że wystarczy odstrzelić mu wszystkie "HEAT RELAYS".

Jak ktoś chce spróbować to przy planecie DARAMO ABCD 2 są dwie strefy konfliktu. Dość daleko od bliższych słońca więc praktycznie bez graczy. Jeden z nich wybrały sobie na arenę Capital Ship'y.
Biggrin walczące capital shipy - chciałbym to zobaczyć.
Ja w Top10% jestem, moja Kobra dobrze daje radę w CZtach. Udało mi się ustrzelić dwóch CMDR wczoraj, Vulture i Eagle. Epicka walka z CMDR w iCourierze i druga z CMDR w FDLu, Courier uciekł, przed FDLem ja uciekałem Wink podoba mi się ten CG.

Capitala przegoniliśmy tez we 3 Smile

Daj znać gdzie można Cię łapać Robin Smile
No to mi smaku narobiliście, może zajrzę tam condą

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości