24.05.2016, 20:05 UTC
Metal jest jak czarne ciuchy - pasuje do wszystkiego
|
Wiedźmin 3
|
|
24.05.2016, 20:05 UTC
Metal jest jak czarne ciuchy - pasuje do wszystkiego
24.05.2016, 20:39 UTC
(24.05.2016, 19:49 UTC)Scott Scale napisał(a): Mam nadzieję, że nie będzie. Jak usłyszę metal i gitary w świecie, który nei zna elektryczności to podziękuję... Ja mam to samo, wręcz nienawidzę, jak muza nie pasuje klimatem do gry :/ Trailer to co innego, to jest PR, ale gra musi mieć ręce i nogi
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
25.05.2016, 05:32 UTC
25.05.2016, 06:16 UTC
Byłbym raczej spokojny o rodzaj muzyki wykorzystywane w samej grze
25.05.2016, 06:59 UTC
Ja raczej obojętny stosunek mam do tych trailerów, pewnie dlatego że przecież i tak już mam Wiedźmina i w niego gram
Mam na razie 48 lvl, i jeszcze Serce z Kamienia przed sobą - Krew i Wino już dawno wyjdą, a ja jeszcze nie zagram w nie, bo muszę przecież zbadać każdy pytajnik w Velen najpierw, zaraza... (głównym questem jestem gdzieś po porońcu, teraz "Słodka Ścieżka") niby grałem już w to wszystko, ale dalej muszę badać, i dalej się świetnie bawię przy tych questach, pamiętacie trolla w służbie Redanii? "Będzie gulasz, będzie zupa, nie ma co marnować trupa"... mistrz ![]()
25.05.2016, 07:40 UTC
A ja się znowu od Wiedźmina odbiłem. Wszystko jest świetne, przyznaję, ale system walki to nie dla mnie.
To ciągłe "odturliwanie" się od wrogów, albo szybka kara jak się chce bardziej klimatycznych uników używać... Druga bolączka to czas. Wiedźmin ma chyba najlepiej opowiedzianą historię główną i wszelkie poboczne, z jakimi się spotkałem. Usiąść do Wiedźmina na pół godziny, żeby w połowie questa go wyłączyć, to grzech jest. Wróciłem do kosmosu.
GalNet RADIO: http://listen.radionomy.com/galnet.m3u
25.05.2016, 09:03 UTC
Ja już poziom 60-ty, dozbieram jeszcze coś z ekwipunku i biorę się za DLC-ki, będzie dobrze
![]() Bawię się z myślą dozbierania wszystkich elementów z różnych szkół wiedźmińskich, ale chyba za długo by mi to zajęło
25.05.2016, 09:06 UTC
Ja na pewno będę zbierał wszystkie schematy i zrobię te zbroje, bo teraz mamy wreszcie storage na trzymanie tych szpargałów
Mnie tylko jedno zastanawia, że te pierwsze schematy, podstawowe, to są gdzieś w Novigradzie wrzucone, zamiast w Velen ![]() I może wreszcie znajdę recepturę na Wyśmienity Północny Wiatr
25.05.2016, 12:38 UTC
Ja do tej pory nie mogę ulepszyć oleju na ogrowate :/ jestem za dobry dla trolli skalnych i nie mogę nigdzie dostać ich wątroby
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Wiedźmin... 4! | Mathias Shallowgrave | 5 | 6,492 |
13.03.2020, 10:47 UTC Ostatni post: USSER-PL |
|
| Wiedźmin - Adventure Game & Magia i Miecz (wersje cyfrowe) | Mathias Shallowgrave | 56 | 54,917 |
31.12.2016, 12:19 UTC Ostatni post: Haji-me |
|