Wiedźmin 3
Mogę rzucić save z 57 lvl'u z NG+ jak ktoś sobie życzy.
A Keira ma fajny tyłek Smile
Odpowiedz
(19.05.2016, 11:16 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Hahahahaha, Gal Biggrin

P.S. Ja wczoraj też postawiłem Wiedźmina na nowo. I odkryłem, że przy awarii dysku sprzed kilku miesięcy straciłem wszystkie save'y.

Witaj wesoła przygodo!

BTW, w menu startowym mam opcje "rozpocznij nową grę"  oraz "zagraj tylko w Serca z Kamienia" - przy wyborze tej drugiej Geralt otrzymuje odpowiedni level i ekwipunek, ale wszystkie główne questy podstawki są niekatywne (wyłączone) więc podejrzewam że będzie podobna opcja przy KiW.

Polecam Razer Cortex oprogramowanie do backupu save i ewentualnie wysyłanie ich do chmury, dodatkowo można ze stema lub ręcznie dodać gry których jeszcze nie mamy a chcielibyśmy kupić to w razie pojawienia się obniżki cenowej przyjdzie powiadomienie... poza tym jest jeszcze kilka ciekawych funkcjonalności
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
Czy można gdzieś kupić osobno talie do gwinta - Nilfgaard i Północ w wersji angielskiej? Przy Sercach z Kamienia był specjalny kod dla posiadaczy season passa i można było kupić elfy i potwory osobno... Nic takiego nie widzę przy KiW Sad
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(19.05.2016, 20:51 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Czy można gdzieś kupić osobno talie do gwinta - Nilfgaard i Północ w wersji angielskiej? Przy Sercach z Kamienia był specjalny kod dla posiadaczy season passa i można było kupić elfy i potwory osobno... Nic takiego nie widzę przy KiW Sad

Dodatek Krew i Wino będzie również dostępny w limitowanej, pudełkowej wersji zawierającej nowe talie do gry w Gwinta: Armie Nilfgaardu oraz Królestw Północy.

Osoby, które zakupiły Pakiet Dodatków cyfrowo mogą uzyskać talie osobno, za pomocą strony http://www.redeemgwent.com/.

Za: https://www.facebook.com/PLthewitcher/po...1808553358
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
Parę fotek jak wygląda to u mnie. Ustawienia na high, hairworks on.

[Obrazek: UBZ09Yr.jpg]

[Obrazek: JuUNSyV.jpg]

[Obrazek: gF9PiWw.jpg]

[Obrazek: zKeHcjj.jpg]

EDIT: Nowiutki, świeżutki trailer:

Przyspieszamy!!! Choo! Choo!

[Obrazek: 14084233tgv-jpg.jpg]
Odpowiedz
Właśnie skończyłem Serce z Kamienia. Bardzo fajna historia.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Ja cisnę ostro, poziom 52, przeleciałem już Yennefer, Keirę, dwie przypadkowe dziwki, podobno jak się ma poziom 62 to można przelecieć Śniączkę, a przy 70-tym Księżniczkę (kozę Guślarza), nie mogę się doczekać Smile
Odpowiedz
Jak już tak się rozgadaliśmy o tym Wiedźminie, to pochwalcie się jakich modów używacie - szukam co ciekawszych rzeczy Smile
Odpowiedz
(23.05.2016, 11:44 UTC)Goliat napisał(a): Jak już tak się rozgadaliśmy o tym Wiedźminie, to pochwalcie się jakich modów używacie - szukam co ciekawszych rzeczy Smile

Zerknij tu - napisałem kiedyś obszerny poradnik modowania wraz z listą modów. 

http://wiki.step-project.com/User:Rootsr...White_Wolf

Nie wiem ile z nich jest kompatybilnych z najnowszą wersją gry. Czekam na KiW, a po ukazaniu się dodatku zamierzam zaktualizować poradnik. Używam modów TYLKO lore-friendly, takich, które dodają grze realizmu i sprawiają, że rozgrywka jest bardziej wymagająca i ciekawsza. Żadnych bzdur typu większe cyce i tyłki czy też naga Ciri Tongue
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Dzięki - rozglądam się głównie za jakimiś modami graficznymi, wczoraj odpaliłem lepsze tekstury na niektórych obiektach i lepsze twarze, ale w tym drugim prawie nie widziałem różnicy Smile Ta gra bez modów już wygląda świetnie Smile Będę pracował jeszcze nad wyciągnięciem 60 FPSów na 1080p z jak najlepszą jakością grafiki + włączonym hairworks, czytałem że dużo pomagają cienie na low, podobno żadnej wizualnej różnicy, a wzrost wydajnościowy niezły.
Odpowiedz