19.05.2016, 15:22 UTC
Mogę rzucić save z 57 lvl'u z NG+ jak ktoś sobie życzy.
A Keira ma fajny tyłek
A Keira ma fajny tyłek
|
Wiedźmin 3
|
|
19.05.2016, 15:22 UTC
Mogę rzucić save z 57 lvl'u z NG+ jak ktoś sobie życzy.
A Keira ma fajny tyłek
19.05.2016, 17:41 UTC
(19.05.2016, 11:16 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Hahahahaha, Gal Polecam Razer Cortex oprogramowanie do backupu save i ewentualnie wysyłanie ich do chmury, dodatkowo można ze stema lub ręcznie dodać gry których jeszcze nie mamy a chcielibyśmy kupić to w razie pojawienia się obniżki cenowej przyjdzie powiadomienie... poza tym jest jeszcze kilka ciekawych funkcjonalności
19.05.2016, 20:51 UTC
Czy można gdzieś kupić osobno talie do gwinta - Nilfgaard i Północ w wersji angielskiej? Przy Sercach z Kamienia był specjalny kod dla posiadaczy season passa i można było kupić elfy i potwory osobno... Nic takiego nie widzę przy KiW
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
19.05.2016, 21:23 UTC
(19.05.2016, 20:51 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Czy można gdzieś kupić osobno talie do gwinta - Nilfgaard i Północ w wersji angielskiej? Przy Sercach z Kamienia był specjalny kod dla posiadaczy season passa i można było kupić elfy i potwory osobno... Nic takiego nie widzę przy KiW Dodatek Krew i Wino będzie również dostępny w limitowanej, pudełkowej wersji zawierającej nowe talie do gry w Gwinta: Armie Nilfgaardu oraz Królestw Północy. Osoby, które zakupiły Pakiet Dodatków cyfrowo mogą uzyskać talie osobno, za pomocą strony http://www.redeemgwent.com/. Za: https://www.facebook.com/PLthewitcher/po...1808553358
20.05.2016, 00:17 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.05.2016, 00:32 UTC przez Scott Scale.)
Parę fotek jak wygląda to u mnie. Ustawienia na high, hairworks on.
![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Nowiutki, świeżutki trailer: Przyspieszamy!!! Choo! Choo!
22.05.2016, 07:08 UTC
Ja cisnę ostro, poziom 52, przeleciałem już Yennefer, Keirę, dwie przypadkowe dziwki, podobno jak się ma poziom 62 to można przelecieć Śniączkę, a przy 70-tym Księżniczkę (kozę Guślarza), nie mogę się doczekać
23.05.2016, 11:44 UTC
Jak już tak się rozgadaliśmy o tym Wiedźminie, to pochwalcie się jakich modów używacie - szukam co ciekawszych rzeczy
23.05.2016, 11:57 UTC
(23.05.2016, 11:44 UTC)Goliat napisał(a): Jak już tak się rozgadaliśmy o tym Wiedźminie, to pochwalcie się jakich modów używacie - szukam co ciekawszych rzeczy Zerknij tu - napisałem kiedyś obszerny poradnik modowania wraz z listą modów. http://wiki.step-project.com/User:Rootsr...White_Wolf Nie wiem ile z nich jest kompatybilnych z najnowszą wersją gry. Czekam na KiW, a po ukazaniu się dodatku zamierzam zaktualizować poradnik. Używam modów TYLKO lore-friendly, takich, które dodają grze realizmu i sprawiają, że rozgrywka jest bardziej wymagająca i ciekawsza. Żadnych bzdur typu większe cyce i tyłki czy też naga Ciri
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
23.05.2016, 12:32 UTC
Dzięki - rozglądam się głównie za jakimiś modami graficznymi, wczoraj odpaliłem lepsze tekstury na niektórych obiektach i lepsze twarze, ale w tym drugim prawie nie widziałem różnicy
Ta gra bez modów już wygląda świetnie Będę pracował jeszcze nad wyciągnięciem 60 FPSów na 1080p z jak najlepszą jakością grafiki + włączonym hairworks, czytałem że dużo pomagają cienie na low, podobno żadnej wizualnej różnicy, a wzrost wydajnościowy niezły.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Wiedźmin... 4! | Mathias Shallowgrave | 5 | 6,493 |
13.03.2020, 10:47 UTC Ostatni post: USSER-PL |
|
| Wiedźmin - Adventure Game & Magia i Miecz (wersje cyfrowe) | Mathias Shallowgrave | 56 | 54,919 |
31.12.2016, 12:19 UTC Ostatni post: Haji-me |
|