Wiedźmin 3
Pudełko za 9 dyszek na pc przy odbiorze. http://lowcygier.pl/promocje-pudelkowe/e...d-8999-zl/
To tak tylko jak by ktoś szukał. .
[Obrazek: mwqa7tM.png]
Odpowiedz

Nakręcamy się!

[Obrazek: FocusedUnkemptBrocketdeer-size_restricted.gif]
Odpowiedz
Oficjalnie wsiadam do pociągu - wczoraj zaktualizowałem Wiedmolola i postawiłem NMM Wink

Co do cen - na GoG jest promocja, Krew i Wino 72 złotych, Serce z Kamienia 36 złotych.GoG'a rekomenduję z tego względu, że należy do CD Projekt, więc wspieracie ich bez pośredników Smile
Odpowiedz
(19.05.2016, 06:09 UTC)Goliat napisał(a): Co do cen - na GoG jest promocja, Krew i Wino 72 złotych, Serce z Kamienia 36 złotych.GoG'a rekomenduję z tego względu, że należy do CD Projekt, więc wspieracie ich bez pośredników Smile

Dokładnie, do tego DRM free Smile

Natomiast pudełkowa limitowana edycja zawiera jeszcze 2 talie do gwinta. Niestety powyższa oferta za 90zł jest już nie aktualna.
Ja kupiłem season passa niemal rok temu na gogu, jak się okazało, że z pudełkiem będą karty (w edycji limitowanej), redzi udostępnili system kodów pozwalających na zakup kart osobno. Nie wyszło to najtaniej ale za to bedę miał piękną kolekcję..  Biggrin
Co do hype'u to ja jadę już tym pociągiem od miesięcy Smile
[Obrazek: wiekdzmin%20krew%20i%20wino.jpg]
[Obrazek: mwqa7tM.png]
Odpowiedz
Keira Metz chyba lubi Scotta, bo robiłem dziś z nia jakąś misję i powiedziała coś w stylu " nie będziesz mi mówił jak mam żyć" Smile

może to było "jaką mam rzyć", albo "chodź rzuć okiem na mą rzyć" biorąc pod uwagę rozwój wypadków Wink
Odpowiedz
Potem się dziwicie że na TS'a nie wchodzi :p i zostaje tylko pani Kasia... Biggrin
[Obrazek: sz37R8A.png]
Odpowiedz
Hahahahaha, Gal Biggrin

P.S. Ja wczoraj też postawiłem Wiedźmina na nowo. I odkryłem, że przy awarii dysku sprzed kilku miesięcy straciłem wszystkie save'y.

Witaj wesoła przygodo!

BTW, w menu startowym mam opcje "rozpocznij nową grę" oraz "zagraj tylko w Serca z Kamienia" - przy wyborze tej drugiej Geralt otrzymuje odpowiedni level i ekwipunek, ale wszystkie główne questy podstawki są niekatywne (wyłączone) więc podejrzewam że będzie podobna opcja przy KiW.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(19.05.2016, 11:16 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Hahahahaha, Gal Biggrin

P.S. Ja wczoraj też postawiłem Wiedźmina na nowo. I odkryłem, że przy awarii dysku sprzed kilku miesięcy straciłem wszystkie save'y.

Witaj wesoła przygodo!

BTW, w menu startowym mam opcje "rozpocznij nową grę" oraz "zagraj tylko w Serca z Kamienia" - przy wyborze tej drugiej Geralt otrzymuje odpowiedni level i ekwipunek, ale wszystkie główne questy podstawki są niekatywne (wyłączone) więc podejrzewam że będzie podobna opcja przy KiW.

Wątpię żebyś się zgodził, ale może chcesz save'a ode mnie? 37 lvl, prawie wszystko zrobione jeśli o podstawkę chodzi, dodatki oraz new game+ nieruszane.
Odpowiedz
Nieee, i tak chciałem zagrać od początku Biggrin

Ale dzięki za propozycję! Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(19.05.2016, 11:15 UTC)Gal Black napisał(a): Potem się dziwicie że na TS'a nie wchodzi :p i zostaje tylko pani Kasia... Biggrin

na TS to jest (czy też raczej nie ma) Metzt Ty ignorancie Wink
Odpowiedz