Kolory linków
W obecnym motywie kolor wklejanego linku jest taki sam jak kolor tekstu.
Przykład
Przykład
Odpowiedz
Dzięki - ja zawsze ręcznie zmieniam na niebieski... Dopiszę do listy to-do dla naszego nieocenionego Technika Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(10.05.2016, 08:22 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Dzięki - ja zawsze ręcznie zmieniam na niebieski... Dopiszę do listy to-do dla naszego nieocenionego Technika Smile

Ja czasem też ręcznie chciałem zmieniać ale nie zawsze to działało z niewiadomych dla mnie powodów Sad.

[EDIT]
Jeszcze sobie coś przypomniałem Biggrin.
Jeżeli z górnego menu wybierzemy opcję "wstaw link" to tekst jaki później chcemy dodać też się podświetla jako część tego linku i nie jestem w stanie się tego pozbyć.
Odpowiedz
(10.05.2016, 08:32 UTC)Haji-me napisał(a):
(10.05.2016, 08:22 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Dzięki - ja zawsze ręcznie zmieniam na niebieski... Dopiszę do listy to-do dla naszego nieocenionego Technika Smile

Ja czasem też ręcznie chciałem zmieniać ale nie zawsze to działało z niewiadomych dla mnie powodów Sad.

[EDIT]
Jeżeli z górnego menu wybierzemy opcję "wstaw link" to tekst jaki później chcemy dodać też się podświetla jako część tego linku i nie jestem w stanie się tego pozbyć.

Test Google tekst po google.

Jaki kolor chcecie? Niebieski taki jak ten w edytorze co sie pojawia z podkresleniem czy jak
Odpowiedz
Niebieski to taki standardowy dla linków z lat 90-tych i może niech tak zostanie ?
Odpowiedz
(10.05.2016, 09:16 UTC)teachmeter napisał(a):
(10.05.2016, 08:32 UTC)Haji-me napisał(a):

[EDIT]

Jaki kolor chcecie? Niebieski taki jak ten w edytorze co sie pojawia z podkresleniem czy jak

Nie wiem jak to zrobiłeś, u mnie działa tylko opcja "usuń link" ale wtedy usuwa link ze wszystkiego. To jak sobie z tym radziłem to po prostu dodawałem link już po napisaniu całego tekstu.

Co do koloru to, jeśli o mnie chodzi,  jest obojętne byle by się odróżniał od zwykłego tekstu.
Odpowiedz
(10.05.2016, 09:24 UTC)Haji-me napisał(a):
(10.05.2016, 09:16 UTC)teachmeter napisał(a):
(10.05.2016, 08:32 UTC)Haji-me napisał(a): Ja czasem też ręcznie chciałem zmieniać ale nie zawsze to działało z niewiadomych dla mnie powodów Sad.

[EDIT]

Nie wiem jak to zrobiłeś, u mnie działa tylko opcja "usuń link" ale wtedy usuwa link ze wszystkiego. To jak sobie z tym radziłem to po prostu dodawałem link już po napisaniu całego tekstu.

Co do koloru to, jeśli o mnie chodzi,  jest obojętne byle by się odróżniał od zwykłego tekstu.
Haji, kroki jakie robie zeby dodać linka to:
1. wpisuje tekst przed + spacja
2. klikam w dodaj link ( chrome) 
3. wklejam tam url i wpisuje tekst
4. spacja i pisze dalej i efektem jest to co w poprzednim poscie. 

Zrobie ten ordynarny niebieski. Myslalem nad jakism odcieniem czerwonego ale bedzie sie gryzl z waznymi informacjami jak hetman je bedzie krzyczal :]

ETA soon™
Odpowiedz
(10.05.2016, 09:27 UTC)teachmeter napisał(a):
(10.05.2016, 09:24 UTC)Haji-me napisał(a):
(10.05.2016, 09:16 UTC)teachmeter napisał(a): Test Google tekst po google.

Haji, kroki jakie robie zeby dodać linka to:
1. wpisuje tekst przed + spacja
2. klikam w dodaj link ( chrome) 
3. wklejam tam url i wpisuje tekst
4. spacja i pisze dalej i efektem jest to co w poprzednim poscie. 

Zrobie ten ordynarny niebieski. Myslalem nad jakism odcieniem czerwonego ale bedzie sie gryzl z waznymi informacjami jak hetman je bedzie krzyczal :]

ETA soon™

Używam Firefoxa o ile ma to jakieś znaczenie. Ja jak dam "wstaw link", wrzucę url + dam opis i następnie dam spację, tak jak Ty, to efekt jest taki jak widać w pierwszym moim poście. Cały tekst, który napiszę za linkiem zaczyna być podświetlony. Może to jest problem, który występuje tylko u mnie i z którym sobie zresztą jakoś radzę, więc może nie ma się czym przejmować Smile.
Odpowiedz
Teach, jeśli można to poproszę ten kolor: #3399ff
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Dziękuję i pozdrawiam..

E nie z dupy jeszcze sek

---

Ok teraz wyglada lepiej. Moze tak byc?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości