Distant Worlds II
(13.01.2019, 09:16 UTC)PoProstuTyli napisał(a): Formularz zrobiłem 2 dni temu
Ale jestem Kadetem i parę rzeczy nie rozumiem niby wiem gdzie to się zaczyna ale teraz sprawa :

Mam się zgłosić w grze do jakiejś grupy ?

Grifing te sprawy jasne ?
Aaa jak dołączyć do grupy która stworzy hetman bo rozumiem że to będzie najbezpieczniejsze ? ( Nie chcę lecieć w solo. :/ )

W tym poście https://forums.frontier.co.uk/showthread...ost6374449 jak zjedziesz niżej też masz informacje o discordzie Fleetcom oraz o grupie w grze. Wystarczy kliknąć i podążać za instrukcją.

Grupy w grze wyszukujesz tak jak znajomych. Trzeba tylko zmienić zakładkę z "Friends" na "Group". Grupa husarska nazywa się tak samo jak nasz hetman. Grupa dla eksploratorów szukaj pod Fleetcom. Tylko tam musisz najpierw wypełnić formularz.
Odpowiedz
Nie ma co sie przerazac jak ci sie znudzi to po prostu wrocisz. Ja juz dwa razy do Beagla nie dolecialem bo po drodze sie cos fajnego w TWH dzialo i juz bylem znuzony tylko skakaniem i skanowaniem planet. Tak jak mowie na wszelki wypadek dajmy sobie jakies spokojniejsze rozwiazania jak jakas bezpieczna nasza grupa i pododawajmy sie do znajomych. To takie moje bardziej dmuchanie na zimne niz pewnie potrzebne rozwiazanie. Lubie siac panike, wszyscy mi to mowia Biggrin
Odpowiedz
Formularze wypełnione
Na discorcie jestem od wczoraj tam ;p

Okej do tą grupę znajdę wieczorem ( nie mam mozliwoaci teraz )

Dzięki wszystkim za pomoc ^^
Odpowiedz
[Obrazek: dw2_10k.png?width=599&height=599]
Odpowiedz
No to jeszcze tak w skrócie:
-gdzie?
-o której? (nadal 21?)
-na grupie prywatnej czy open play?
-dokąd lecimy? (kolejny punkt spotkania)
[Obrazek: OgkgpKE.png]
Odpowiedz
System: Pallaeni
Meetups
EU 20:00 UTC (Sunday)
US 01:00 UTC (Monday)
AUS 10:00 UTC (Monday)
Coordinates: Brooks Point for tea

Grupa prywatna - w open szansa spotkania grieferów, którzy według EDSM w ciągu ostatnich 24h zniszczyli 42 statki

kolejny punkt jeszcze nie podany

regularnie warto odwiedzać stronę ekspedycji: https://www.distantworlds2.space/
[Obrazek: LNEyM4I.png]          [Obrazek: 49696.jpg]          [Obrazek: SvUXKFn.png]
Odpowiedz
(13.01.2019, 10:22 UTC)Tryumfator napisał(a): No to jeszcze tak w skrócie:
-gdzie?
-o której? (nadal 21?)
-na grupie prywatnej czy open play?
-dokąd lecimy? (kolejny punkt spotkania)

Pisaliśmy już o tym wszystkim kilka razy w tym wątku...

System Pallaeni, start jest o 21 ale cały event, zbieranie się w grupach itd. zaczynamy o 20. Ja osobiście będę na grupie Fleetcom - nie wiem jak reszta. Kolejny punkt zostanie podany podczas trwania tego eventu między 20, a 21. Proponuję wejść na kanał głosowy discorda, na którym będą organizatorzy albo na streamu - na pewno będzie ich kilka.
Odpowiedz
Też będę w grupie Fleetcom. Jakby co właśnie Mathias Shallowgrave założył na naszym discordzie tymczasowy kanał głosowy Distant Worlds 2.

Odpowiedz
Tymczasowy-długoterminowy Biggrin

BTW kanał jest publiczny, więc możecie na niego zapraszać gości spoza TWH Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Hmm... nie ma mnie na grupie Fleetcomu. Trzeba to naprawić...

I wygląda na to, że na 100% nie zdążę na 20, a być może i na 21. Niedobrze...
[Obrazek: OgkgpKE.png]
Odpowiedz