Ankieta: Jak w skali 1-10 oceniasz Betę Chapter 4?
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[Wyniki ankiety]

Beyond Chapter 4 (Patch 3.3 aka Q4) - BETA 30.10
Adam pod koniec streamu mówiąc o tym, że pracują nad betą powiedział jedno ciekawe słowo - PAYOUT - czyli zdają sobie sprawę, że to nowe górnictwo trochę nie za bardzo poszło tak, jak sądzili. Dla mnie to będzie ciągły tuning złóż, żeby dojść wreszcie do sytuacji, na które czekają nasi wytrawni górnicy piszący wyżej - niestety, ja górnikiem jestem marnym, chociaż bardzo entuzjastycznie biorę misje na kopanie, a potem nie mogę znaleźć tego, czego potrzebuję w wymaganym czasie misji - ale sądzę, że wybuchające asteroidy w hotspotach 3P lub LTD będą sypały takim deszczem okruchów, że dwa skrzydła z limpetami klasy 5 to będzie mało to wszystko wyzbierać.

A mamba - z mojego uważnego tym razem oglądania (nawet polsat sport premium z LE wyłączyłem) wynika, że wejdzie z wtorkową aktualizacją bety. Chłopaki się zapowiedzieli na przyszły tydzień z nowym streamem - ale już nie ma czego pokazywać, chyba, że kolejną spektakularną kraksę Adama Jonesa Woodsa, jak go dzisiaj przedstawił Ed.
Odpowiedz
(08.11.2018, 17:10 UTC)Kadmilos napisał(a): Usser zawsze możesz zostać pierwsza osobą która zabije Meduze w Sidku solo. Biggrin

Ahh... wyobraźnia... Po co wycieczkowcom "płetwy" i wygląd dil... torpedy?

Kto to jeszcze pamięta???

Uwaga, może zaboleć tu i ówdzie.
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
Zabolało. Sc v2?
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz
Porównanie wielkości na podstawie rozmiaru cargo scoopa.

FDL vs Mamba vs Python

[Obrazek: 47D7Z91.jpg]
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
yyy... Huh  byłem przekonany że Mamba jest mniejsza od Fer-De-L ...

edit... ale coś Mambeczka nie podchodzi mi wizualnie... 
[Obrazek: 134513.png]

[Obrazek: 134513.jpg]
Odpowiedz
Ło żesz, ale mambiora
[Obrazek: p0nJHNW.png] 
Odpowiedz
Zawsze myślałem że Python jest sporo większy od FDL...
Odpowiedz
Może to zdjęcie jest nieprawidłowe? Tak też może być Tongue
--

Odpowiedz
Może ktoś, kto ma FDL i Pytona potwierdzi, czy na tym zdjęciu skala jest prawdziwa dla tych dwóch statków? Jeżeli tak, to Mamba raczej też spasuje.
--

Odpowiedz
Sama mamba nie jest taka duża, tylko te "widły" z przodu...
Ciekawe jak będzie wyglądał ShipKit do niej, "widły" x2 Biggrin
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz