Ankieta: Jak oceniasz Chatper 2 w skali od 1-10?
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[Wyniki ankiety]

Beyond Chapter 2 - 19/07 (patch 3.1.3)
Żadna wielka rewelacja,ale i tak miło.
Nowe statki - kupiłem, ale na razie nie wiem jak je wykorzystam, niech czekają.
Nowe stacje na planetach - na własne oczy jeszcze nie widziałem, czytałem post Batona, prezentują się świetnie.
Głosu w ankiecie jeszcze nie oddałem, najpierw zobaczę co i jak.
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
MZ to drobne dodatki, nie bardzo zasługują na ankietę. Tak jakbyś wrzucił do gara z gulaszem pół papryki, no może smak się ciut zmieni, ale na jakieś głosowania czy dobre czy nie to niezbyt zasługuje.. Na pewno najgłośniej się będą ciskać Ci co są uczuleni na paprykę Wink
Odpowiedz
Co mi się podoba:
- Krait Mk2 - jest przekozacki, 100/100

Reszta:
Nawet nie wiem co się zmieniło poza Challengerem który jest ponoć niezły, ale że wygląda jak ogórek, to go nie mam.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Czy SRV zrobily sie bardziej "papierowe"? Spokojny, raczej plaski zjazd przez 50-60 km grawitacja kolo 0,4 G a ja musialem go 3 razy naprawiac.
Odpowiedz
@Kuba Wolf, wspominałeś o zużyciu paliwa jak ma się założony FSD Booster, ku mojemu lekkiemu zaskoczeniu to on powoduje dużo mniejsze zużycie paliwa Smile
Weż sobie na cel coś w odległości normalnego skoku (bez boostera), wyświetl listę modułów, popatrz się na pasek zużycia paliwa jakie będzie potrzebne do skoku, a potem wyłącz booster (pasek paliwa jest nadal widoczny) i popatrz na to jak się zużycie zmieniło....
Odpowiedz
Hmmm... Racja. To w sumie logiczne, ale o tym nie pomyślałem. Ciekawe czy Devsi tak wykombinowali czy to tylko nieplanowany efekt uboczny Wink Skoro booster nie pobiera paliwa to de facto powinien dawać wzrost skoku za free. Mam tylko nadzieję że Devsom się nie odwiedzi bo wczoraj dodatkowy zbiornik wymontowalem i nie planuje wizyt na stacjach przez dłuższy czas.
Odpowiedz
Wstyd się przyznać, ale do Elitki nie siadłem od dobrego miesiąca (gorący okres w pracy, a jak siądę wieczorem do konsoli lub pc to mam max godzinkę, to nawet nie opłaca się odpalać silników Smile ), także nawet nie widziałem nic co nowego wprowadził ostatni patch.

PS.
Do komandorów mieszkających w UK...w sobotę jadę do Farnborough na Airshow, będę tam aż do 24 lipca. Jakby ktoś był chętny na jakieś piwko to zapraszam Smile
[Obrazek: 75287.png]
Odpowiedz
05/07

Patch 3.1.1.: https://forums.frontier.co.uk/showthread...ost6841686
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Może nie dotyczy to bezpośrednio drugiego rozdziału, ale Beyond już tak... Nie jestem pewny czy dobrze pamiętam, ale Frontier na Frontier Expo zapowiedział chyba że w tym roku poza darmowymi patchami Beoyond będzie też płatny content. Wyjaśnili czy chodziło im o jakieś nowe dodatki do gameplayu, czy raczej mieli na myśli przedmioty kosmetyczne w Frontier Store?
Odpowiedz
(10.07.2018, 09:40 UTC)Xeonary napisał(a): Może nie dotyczy to bezpośrednio drugiego rozdziału, ale Beyond już tak... Nie jestem pewny czy dobrze pamiętam, ale Frontier na Frontier Expo zapowiedział chyba że w tym roku poza darmowymi patchami Beoyond będzie też płatny content. Wyjaśnili czy chodziło im o jakieś nowe dodatki do gameplayu, czy raczej mieli na myśli przedmioty kosmetyczne w Frontier Store?

Chodziło o nowy content w grze - dokładne słowa to "Premium content for Lifetime Pass Expansion holders" - w sensie, że ten content będzie darmowy dla posiadaczy LEP, a pozostali gracze będą musieli za niego zapłacić. Co to będzie - nie wiadomo.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz