Liczba postów: 193
Liczba wątków: 20
Reputacja:
13
Platforma:
CMDR: Conrdd
15.04.2018, 18:16 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.04.2018, 10:43 UTC przez Conrdd.)
Napotkałem jak na razie dwa rodzaje struktur różniących się kształtem i umiejscowieniem słupów świetlnych. Z jednych (które znalazłem w dwóch systemach) wypadły mi tylko Guardian Weapon, natomiast z innego (w systemie HD 63154) różniącego się od tamtych wypadł mi Guardian Module. Ale zabrakło mi czasu na powtórzenie procesu.
Guardian Weapon Blueprint:
o
o
o o o o
W
Guardian Module Blueprint:
o o
o o
o o
M
(o - słupy świetlne, W/M - "ołtarz" czyli miejsce otrzymania GWB lub GMB)
PS
Potwierdzone: z drugiego typu wypadają tylko Guardian Module Blueprint)
Liczba postów: 2,183
Liczba wątków: 59
Reputacja:
212
Platforma:
CMDR: DYoda
29.06.2018, 20:51 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.06.2018, 20:54 UTC przez DYoda.)
Podbijam bo wracam do ED.
Czy coś specjalnego trzeba mieć na statku żeby zacząć zabawę z ruinami ?
Czy blueprinty potrzebują miejsca w ładowni ?
Trzeba mieć łazik i trochę materiałów do syntezy amunicji w nim. Lepiej lecieć mniejszym statkiem, żeby móc wylądować przy ruinach, Anakondą nie zawsze się da. Polecam ten mój NGC powyżej, łatwa do wylądowania i otwarcia.
Plany lądują w DATA więc nie trzeba mieć miejsca.
Liczba postów: 2,183
Liczba wątków: 59
Reputacja:
212
Platforma:
CMDR: DYoda
05.07.2018, 20:51 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.07.2018, 20:53 UTC przez DYoda.)
Poleciałem sobie do innego systemu... patrzę lata jakiś ASP niejaki imć Fluffy Starish to mu ładnie piszę o7 i podpytuję co słychać, , no ale oczywiście był to JEGO kawałek wyciąga mnie i niszczy moją papierową Cobre bez słowa... pirat to nie było bo co by robił na takim zadupiu, w bigosie mu nie grzebałem i jak człowiek chce się wczuć w grę nie gryzie kabla itp. chce się zapytać czemu chłopie mnie wyciągasz, nic nie mam, mało tego nie mam cargo racków to o co ci chodzi... i właśnie dla tego ludzie grają solo/group. Brak sensu w działaniu graczy w open.
Kasa mnie nie boli bo papierówka jest tania a i nawet szybciej wróciłem niż zakładałem, no ale po co niszczyć exploracyjną cobre ? Co z tego typ będzie miał ?
@SEBA Wczoraj zebrałem sobie blupeprinta, a dzisiaj wchodzę do gry ni nie działa.