Guardian Structures - prośba o podpowiedź
Co można albo należy robić w Guardian Structures? Ostrzelałem wieże z panelami - wyleciały materiały. Przeskanowałem wieże - odczytuje tylko informację o odczycie, a po ostrzelaniu ich wypadają commodity. Po skanie niskich "klocków" otrzymałem dane. Uruchomiłem 6 niskich wież - odpaliłem słupy świetlne - i teraz zapewne powinienem coś zrobić ale godzinę kręciłem się po terenie i na nic nie wpadłem. Leżę na siedząco.
[Obrazek: cpiiGUt.png]
Odpowiedz
Ogólnie są trzy rzecz

1. Strzelasz w pylony z których pozyskujesz materiały, w Sentinele także dla materiałów.
2. Skanujesz obelisk dla daty, musisz mieć kombinację artefaktów by zdobyć więcej info(Historię Guardianów)
3. Rozwiązujesz zagadkę by zdobyć blueprint, który jest najcenniejszy z tych wszystkich(intruktaż poniżej).

Tutaj masz instruktaż co się w ruinach robi.

Odpowiedz
(12.04.2018, 05:06 UTC)Conrdd napisał(a): Uruchomiłem 6 niskich wież - odpaliłem słupy świetlne - i teraz zapewne powinienem coś zrobić ale godzinę kręciłem się po terenie i na nic nie wpadłem. Leżę na siedząco.

Teraz musisz wrzucić relic do dziury przed tym głównym panelem i zeskanować to co wyjdzie Smile
Odpowiedz
Filmik mam chwilowo zablokowany stąd pytanie: relic to jest to co wypada z wysokich wież które można skanować a potem ostrzelać? Czy to co się wala luzem po ziemi?
Odpowiedz
(12.04.2018, 08:43 UTC)Conrdd napisał(a): Filmik mam chwilowo zablokowany stąd pytanie: relic to jest to co wypada z wysokich wież które można skanować a potem ostrzelać? Czy to co się wala luzem po ziemi?

Wypada z tych dużych wież po ostrzelaniu, taki świecący cały na niebiesko klocek Smile

o taki:
[Obrazek: LKbOsdb.png]
Odpowiedz
Relic ma CHYBA w nazwie relic
[Obrazek: 89334.png]
Odpowiedz
Dostałem blueprint (wywaliło wielki napis). Raz bo powtórzenie tego cyklu już chyba nic nie dało. Ale gdzie ten blueprint mogę podejrzeć by zobaczyć że go mam? W materiałach ani w data nie znalazłem.
Odpowiedz
(13.04.2018, 05:47 UTC)Conrdd napisał(a): Dostałem blueprint (wywaliło wielki napis). Raz bo powtórzenie tego cyklu już chyba nic nie dało. Ale gdzie ten blueprint mogę podejrzeć by zobaczyć że go mam? W materiałach ani w data nie znalazłem.

Jest w data - nazywa się Guardian Module/Weapon Blueprint. Żeby powtórzyć w tym samym miejscu musisz albo odlecieć i wrócić albo sie wylogować, wtedy można zacząć od nowa.
Odpowiedz
Dziękuję. Poleciałem na kolejną planetę z obcymi strukturami Smile
Odpowiedz
Gdzie znajdują się Guardian Struktury z Guardian Module Blueprint? Namiary które poszukałem w necie albo są nieaktywne (nie ma tych świecących słupów do uaktywnienia) albo dają Guardian Weapon Blueprint. A zależy mi wybitnie właśnie na Module.

PS
A może to jest po prostu losowe?
Odpowiedz